Destan Dizisinde Şok Değişiklik!

Destan Dizisinde Şok Değişiklik!
Atv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen Destan dizisinde şok bir ayrılık yaşanacak. Dizinin başrolü Edip Tepeli diziye veda edecek.

Ekranların başarılı yapımlarından biri olan ve Salı akşamları Atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Destan her hafta aldığı reytinglerle adından söz ettirmeyi başarıyor. Tarihin tozlu sayfalarından esinlenilerek hikayesi yazılan ve kurgulanan Destan Dizisi’nde önümüzdeki sezonda bambaşka bir hikaye anlatılacak. Her ne kadar bu sezon anlatılan hikaye seyirciyi ekrana kilitlese de yapımcı şirket Bozdağ Film hikayede tekrara düşmemek ve seyirciyi diziden soğutmamak için yeni çalışmalar yapıyor. Tarihten esinlenilen karakterlerden oluşan ancak gerçekliği konusunda kesin bilgiler bulunmayan Destan Dizisinde rol alan ve dizide Batuga karakterine hayat veren başarılı oyuncu Edip Tepeli’nin diziyle bu sezonun sonunda yollarının ayrılacağı öğrenildi. Bu haber her ne kadar seyirciyi ve karakterin sevenlerini üzse de yapımcı şirket başka karakterlerle diziyi daha cazip hale getirmenin planlarını yapıyor.

Batuga Destan’a Veda Ediyor

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve başrolünde Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin rol aldığı dönem dizisi Destan sezon finaline hazırlanıyor. Salı akşamlarına damgasını vuran eve Salı akşamlarının en çok seyredilen ve en iyi reytingini alan dizisi Destan’da Batuga karakterinin hikayeye veda edeceği öğrenildi. Akkız ve Batuga’nın aşk ve dram hikayesinin anlatıldığı ve bu ikilinin üzerinden de Göktürklerin ve Göktürk Devleti’nin hikayesinin kurgusal olarak anlatıldığı Destan bu sezona damgasını vurdu. Dizide Batuga karakterini canlandıran Edip Tepeli başarılı bir sezon geçirirken karakterin sezon sonunda hikayeye veda edeceği öğrenildi. Dizide Batuga’nın hikayesi sona ererken Akkız’ın hikayesi devam edecek ve Destan yenilenmiş kadrosu ve yeni hikayesiyle ekrana gelmeye devam edecek. Destan her Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümleriyle Atv’de seyirciyle buluşuyor.

Edip Tepeli Kimdir?

Destan Dizisinin başarılı ve genç oyuncusu Edip Tepeli 18 Nisan 1989 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlar arasında, Destan, Sefirin Kızı, Yaşamayanlar, Hayati ve Diğerleri, Yıldızlar Şahidim, Yeni Başlayanlar İçin hayatta Kalma sanatı, Seni Kimler aldı ve Kurt Seyit ve Şura bulunmaktadır.

06-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar