Kanal D'den Yeni Dizi: Hayallerim Babam ve Sen

Kanal D'den Yeni Dizi: Hayallerim Babam ve Sen
Kanal D ekranlarında yeni bir dizinin hazırlıkları sürüyor. Ağustos ayında ekrana gelecek dizide sosyal medya fenomeni bir gencin hikayesi anlatılacak.

Televizyon kanalları yeni dizi projeleri geliştirmek ve bunları hayata geçirerek seyirciyle buluşturmak için yoğun bir çaba harcıyorlar. Yaz sezonunun başladığı bu günlerde kanallar önceliklerini yazlık dizilere vermiş durumdalar. Ama bu arada da asıl yayın dönemi olan Eylül yayın dönemi için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Özel kanallar arasında seyircinin büyük beğeniyle izlediği kanallardan biri olan Kanal D yeni yayın dönemi için projeler üzerinde çalışıyor. Kanal Focus Film aracılığı ile yeni bir dizinin hazırlıklarına başlamış durumda. Daha çok günlük dizilerle adı anılan Focus Film yeni yayın dönemi için Kanal D’ye haftalık bir dizi hazırlıklarına başlamış durumda. Hayallerim Babam ve Sen adını taşıyan ve özellikle günümüzün en popüler alanlarından birini hikaye olarak belirleyen Focus Film dizi için cast çalışmalarına başlamış durumda.

Mehmet Ozan Dolunay Başrolde

Son dönemlerin en ilgi çeken alanlarından olan sosyal medya ve bu alanı meslek olarak seçen kişilerin hikayesini anlatan yeni bir dizinin hazırlıkları şu sıralar Focus Film tarafından sürdürülüyor. Hayallerim Babam ve Sen adını taşıyan yeni dizi Kanal D için hazırlanıyor. Senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alınan dizinin cast çalışmaları şu sıralar devam ediyor. Cevdet Mercan tarafından rejisi yapılacak dizinin başrolünde Mehmet Ozan Dolunay ve Berrak Tüzünataç başrolde yer alacak. Diğer cast çalışmaları devam eden dizi için adı geçen isimler arasında, Tansel Öngel ve Hazar Motan da bulunuyor. Dizinin cast çalışmaları ve diğer hazırlıklarının ardından Haziran ayında sete çıkması ve Ağustos ayında da yayına girmesi hedefleniyor.

Sosyal Medya Dizi Konusu Oldu

Çalışmaları Focus Film tarafından devam ettirilen ve Ağustos ayında yayına girmesi için üzerinde sıkı bir mesai harcanan yeni dizi Hayallerim Babam ve Sen daha çok gençlik dizisi olarak projelendirilmiş durumda. Sosyal medya fenomeni olan ve bu alanda oldukça başarılı işler çıkaran bir gencin (Mehmet Ozan Dolunay) ve onun menajerliğini üstlenen (Berrak Tüzünataç) genç bir kadının hikayesini anlatan dizi özellikle şu sıralar oldukça popüler olan ve genç kitle arasında yoğun olarak kullanılan sosyal medyayı konu olarak belirlemiş durumda. Dizide aşk, dram ve macera ön planda olacak.

06-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar