Destan dizisinin sevilen karakteri diziden ayrıldı

Destan dizisinin sevilen karakteri diziden ayrıldı
ATV ekranlarının sevilen dizisi Destan'dan sevenlerini üzecek haber. Dizinin beğenilen karakterlerinden biri diziye veda etti. İşte o isim..

ATV ekranlarında Salı günleri yayınlanan Destan dizisinden kötü haber geldi. Büyük beğeni ile izlenen dizisi Destan'da bir ayrılık yaşandı. Destan dizisinin sevilen karakterlerinden biri yayınlanan son bölüm ile birlikte ekranlara veda etti. İşte Destan dizisine veda eden o isim..

Tutkun diziye veda etti!

Salı akşamları yeni bölümleri ile ekranlara gelen Destan dizisi hız kesmeden başarısına başarı katmaya devam ediyor. Başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli gibi birbirinden başarılı isimlerin paylaştığı Destan dizisi dün akşam yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da büyük bir beğeni ile izlendi. Soluk soluğa izlenen dizinin ekibinden bir ayrılık haberi geldi. Destan dizisinde Tutkun karakterine hayat veren Elif Doğan, dün akşam yayınlanan yeni bölümde hayatını kaybederek diziye veda eden isim oldu. Kararlı hırslı ve bir o kadar da güzelliği ile ön planda olanTutkun karakterinin diziye veda etmesi izleyiciyi büyük hüsrana uğrattı. Dizi hayranları bu vedaya sessiz kalmadı. Sosyal medya üzerinden de büyük tepki gösterdi. 

İşte Tutkun karakterinin vedası için gelen o yorumlar;

* Ah canım Tutkun. Masum bir karakterdi ama onu intikam için kullandılar ve yolu onun iradesine karşı seçildi.Ama sonunda،yolunu biliyor Bir kişinin hayatını kurtarır ve hayatını kaybeder.Seni çok özleyeceğim.

* Tutkun, sevdiğim bir karakterdi. Şiir gibi akıyordu konuşması, duruşu… Doğaldı. Hikayesi doğru yazılamadı. Ona da yazık oldu.

* Tutkunum iyi ki girdin hayatımıza. İyi ki senin gibi güzel bir karekteri izleyebildik. Ahh yerin dolar mı bilinmez ama hep akıllarda kalacaksın!..

Destan, Tutkun (Elif Doğan) Kimdir?

Elif Doğan, 6 Eylül 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.  İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünün yanı sıra ek dal olarak aynı üniversitede Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümüne de gitmektedir. Elif Doğan, ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile yapmıştır. İşte Elif Doğan'ın rol aldığı diğer yapımlar..

- Aşk Laftan Anlamaz

- Kayıp İnci

- Hayat Bazen Tatlıdır

- Çukur

- Darısı Başımıza

- Zengin ve Yoksul

- Gençliğim Eyvah

- Destan

 

 

 

07-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler