Sadakatsiz Dizisinin Selçuk'u Asker Oluyor

Sadakatsiz Dizisinin Selçuk'u Asker Oluyor
Sadakatsiz dizisinin heyecanlı ve biraz da öfkeli karakteri Selçuk’u oynayan Tarık Emir Tekin dizinin final yapmasıyla birlikte askere gidiyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan başarılı ve reyting rekortmeni dizi Sadakatsiz’in final yapmasına sadece üç bölüm kaldı. Yabancı bir diziden uyarlanan ve iki sezondur Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz’de başarılı bir oyunculuk göstererek kariyerindeki en büyük çıkışı yakalayan genç oyuncu Tarık Emir Tekin dizinin final yapmasıyla birlikte vatani görevini yapmak için askere gidecek. Dizide Selçuk karakterine iki sezondur başarılı bir şekilde hayat veren Emir Tekin geçtiğimiz gün sevgilisiyle Bebek’te magazin muhabirlerince görüntülendi. Muhabirlerin sorularını ayak üstü cevaplayan başarılı oyuncu yakında askere gideceğinin bilgisini verdi.

Tarık Emir Tekin Askere Gidiyor

Zaman zaman ünlü isimlerin vatani görev için askere gitmeleri magazin basını ve sosyal medyada gündem oluyor. Şimdide ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam ile eski ünlü futbolcu Metin Tekin’in çocukları Tarık Emir Tekin vatani görevini yapmak için gün sayıyor. Halen Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandıran oyuncu muhabirlerin konuyla ilgili sorularını cevaplandırdı. Tarık Emir Tekin askere gitmesiyle ilgili “haftaya askere gidiyorum. Onun öncesinde kız arkadaşımla biraz keyif yapalım diye kahve içmeye geldik” ifadelerini kullandı. Ünlü isim askerliğini bedelli olarak yapacağını belirterek nerede askerlik yapacağını da esprili bir şekilde cevaplandırdı. Askerliğini nerede yapacağı sorusuna Emir Tekin “biraz uzağa düştüm. Benim evim Fenerbahçe’de. Ben de Maltepe’ye düştüm” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu Sadakatsiz dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından haftaya birliğine teslim olacak. Tarık Emir Tekin askerliğini bedelli olarak yapacak.   

Lise Aşkıyla Sevgili

Muhabirlere Sadakatsiz dizisinin birkaç bölüm sonra final yapacağını belirten Tarık Emir Tekin sevgilisiyle güzel bir ilişkilerinin olduğunu belirtti. Ünlü isim sevgilisi Sofia ile evlilik düşünüp düşünmediği sorusuna da cevap verdi. Tarık Emir Tekin “Sofia lise aşkım, yedi yıldır tanışıyoruz. Her şey çok güzel gidiyor. Her şeyi dolu dolu yaşamak istiyorum. Evlilik tabi ki neden olmasın ama daha 24 yaşındayım” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncuya ayrıca annesinin de oyuncu olduğu hatırlatılarak rakip olarak bakıp bakmadığı soruldu. Tarık Emir Tekin ise annesine rakip olarak bakmadığını ikisinin de eğlence sektöründe çalıştıklarını belirtti.

09-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar