Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Sezonu Açıyor

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Sezonu Açıyor
Kanallar yeni sezonu açmaya başladılar. Özellikle gün içinde yayınlanan programlar seyirciyle daha önce buluşmaya başladı. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de sezonu açıyor.

Yeni yayın dönemi yavaş yavaş başlıyor. Kanalarda yayınlanan yapımlardan ilk planda kuşak programları ve gün içinde yayınlanan yapımlar sezonu açmaya başladı. Bazı kanallarda programlar başlarken bazı kanallarda yakın zamanda başlayacak. Artık kanallar ve yapım şirketleri için son hazırlıklar yapılıyor. Bundan sonrası er meydanı olan seyircinin huzuruna çıkmak ve kozlarını burada paylaşmak olacak. Kanallar için eylül yayın dönemi ana yayın dönemi olduğu için tüm en iyi yapımlar bu tarihte yayınlanmaya başlıyor. Tabi kuşak programları sezonu daha erken açıyor. Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve kanalın gün içindeki en iyi yapımlarından olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme de sezonu açmak için gün saymaya başladı. Show Tv’nin en çok izlenen ve seyirciyi ekran başına kilitleyen başarılı yapımı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 9 Ağustos Pazartesi saat 15.00’te yeni sezona merhaba diyor.

9 Ağustos’ta Sezon Açılıyor

Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve kuşak programları içinde adını başarısıyla duyuran ve seyircinin de ilgi ve merakla takip ettiği kuşak programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni sezonu önümüzdeki hafta açıyor. Başarılı gazeteci ve sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu ve gerçek hayat hikayelerinin ele alındı birbirinden şaşırtıcı konuların seyirciyle buluştuğu Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme böylece yeni sezonu açan programlardan olacak. Kanal artık yeni yapımlarını da tek tek ekrana getirerek sezona merhaba demeye ve seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme

Show Tv’nin en çok izlenen programlarından olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme seyirciyi ekrana kilitleyen başarılı programlardan biri. Program gerçek hayat hikayelerini ekrana taşırken, ilginç, merak dolu, şaşırtıcı konuları takip ediyor ve sonuçlandırmaya çalışıyor. Geçtiğimiz sezon başarısıyla göz dolduran programda özellikle sahte gelin Melisa’yla Türkiye’nin en büyük sahte gelin çetesi çökertilmiş ve bu olay günlerce konuşulmuştu. Programda ayrıca Türkiye’yi derinden etkileyen Didem Üstün cinayetinin de çözümü için programda büyük bir mücadele sergilenmiş ve bu cinayetin faili program sayesinde bulunmuştu. Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu program yeni yayın döneminin ilk bölümüyle 9 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00’te Show Tv’de ekrana gelecek.

31-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar