Tuğba Özay yangın nedeniyle ölen atının fotoğrafını paylaştı

Tuğba Özay yangın nedeniyle ölen atının fotoğrafını paylaştı
Ünlü manken Tuğba Özay Manavgat yangınında evini, çiftliğini ve hayvanlarını kaybetmişti. Tuğba Özay yangın nedeniyle ölen atının fotoğrafını paylaştı.

Türkiye'nin birçok yerinde çıkan yangınlar üzüntüyle takip ediliyor. Yangınlarda çok sayıda canlı yok olurken birçok noktada yerleşim yerleri de zarar gördü. Ünlü manken Tuğba Özay'ın da Manavgat'ta bulunan çiftliği, evi ve hayvanları yangından zarar görse de yanmaktan son anda kurtarıldı. Özay yangının başlangıcında İstanbul'daydı ve sosyal medya paylaşımları ile bölgedeki durumun ciddiyetine dikkat çekmişti. Ertesi gün yola çıkan ve Manvgat'a giden Tuğba Özay gördüklerine daha fazla dayanamayarak sinir krizleri geçirmişti. Hastaneye kaldırılan Tuğba Özay, "Ben felç geçirdim arkadaşlar. Her yer yandı, her şeyimiz çiftliğimiz, evimiz her şey..." demişti. Tuğba Özay bugün de yangın nedeniyle ölen atının fotoğrafını paylaştı.

Tuğba Özay'ın atı Tarçın öldü

Yaşananlardan maddi ve manevi olarak çok etkilenen Tuğba Özay yangının kontrol altına alınmasının ardından evinin bulunduğu bölgeye gitti. Sosyal medya hesabından Manavgat'taki durumu aktarmaya devam eden Tuğba Özay ölen atıyla birlikte bir fotoğraf paylaştı. Paylaşımında Manavgat'taki insanların neler yaşadığını anlatan Özay çok sert ifadelerle sitem etti. Tuğba Özay geçen yıl üzerinde pozlar verdiği atı Tarçın'ın ciğerlerinin yangından çıkan karbonmonokside dayanamadığını belirtti.

"Mahalle yanarken gülme, eğlenme derdinde olan soysuzlar"

"Normalde yayınlamazdım ama yangının acısını herkes ama herkes iliklerine dek hissetsin istiyorum ..!" diyen Özay paylaşımına şu notu ekledi; "2007’de büyük bir yangın felaketi yaşamıştık ve 14 yıl sonra daha da büyüğünü yaşadık ..! Manavgat halkı üç gündür uyumuyor ..! Manavgat halkı elektriksiz , susuz .. Manavgat halkının evleri, tarlaları, hayvanları, işyerleri yandı ..! Manavgat halkının ciğerleri yandı , yürekleri yandı ..! Ormanlarımız , köylerimiz , vatanımız yandı ..! Geçen sene fotoğraftaki Tarçın ile çok eğlenceli videolar çekip yayınlamıştım… Aradan 1 sene geçti ve Tarçın’ın ciğerleri yangının yaydığı karbonmonoksite dayanamadı... Bu şerefsizliği, alçaklığı, hainliği yapanlar, memlekete duyarsız olanlar, mahalle yanarken gülme, eğlenme derdinde olan soysuzlar elbette ki Tarçın’ın gittiği cennette yer bulamayacaklar ..! Çünkü onlar hem yaşarken hem de öldükten sonra yanacaklar ..! Yaktığınız yerden yanacaksınız ..! Çok geçmiş olsun"

31-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar