Fox Tv’nin Yeni Dizisi Ayrılık’ın Castı Göz Kamaştırıyor

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Ayrılık’ın Castı Göz Kamaştırıyor
Eylül Yayın döneminde Fox Tv ekranlarında ekrana gelecek olan Ayrılık dizisi anlaşmaya vardığı oyuncularla dikkatleri çekiyor.

Eylül yayın dönemi için kanallarda yayınlanacak diziler belli olmaya başladı. Final yapan dizilerin yerine yapım şirketleri tarafından hazırlanmaya başlanılan ve kanalları eylül yayın döneminde sırtlayacak olan yapımlar için sıkı ve yoğun ve bir çalışma yapılıyor. Kanalların lokomotif yapımları olacak olan ve üzerlerinde ince elenip sık dokunulan projeler için gece gündüz demeden çalışıyor. Fox Tv için hazırlıkları süren ve MF yapım tarafından hazırlanan uyarlama dizi Ayrılık’da bunlardan biri. İngiliz The Split adlı yapımdan uyarlanan dizinin özümüzdeki sezonun en iddialı yapımlarından biri olması bekleniyor. Kanal içinde çok önem taşıyan proje için MF yapım tüm mesaisini harcıyor. Ağustos ayında sete inmesi beklenen dizinin cast çalışmaları da başladı. Yapım şirketi dizinin başrolü için üç isimle bir anda anlaştı ve bu durum çok konuşuldu. Üç büyük isimle anlaşan yapım şirketi böylece dizinin iddiasını da ortaya koymuş oldu.

Başroller Tamam

MF yapım tarafından Fox Tv için hazırlıkları süren ve İngiliz The Split dizisinden uyarlanan Ayrılık dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin ana kadrosu için görüşülen üç isimle anlaşma sağlandı. Dizide başrolü paylaşması için Gökçe Bahadır Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk ile anlaşmaya varan MF yapım böylece bir anda seyircinin dikkatini Ayrılık’ın üzerine çekmeyi başardı. Ağustos ayında sete inmesi beklenen dizinin hazırlıkları sürerken yan karakterler içinde çalışmalar devam ediyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı örenildi. Dizinin gelecek sezonda Fox Tv’nin en iddialı yapımı olması bekleniyor.

Ayrılık (The Split) Konusu Ne?

Fox Tv ekranlarında eylül yayın dönemimde ekrana gelecek ve MF yapım imzası taşıyacak The Split uyarlaması Ayrılık dizisi şimdiden merak edilmeye başlandı. İngiltere’de yayınlanan ve yayınlandığı zamanlarda oldukça popüler olan dizi kadın boşanma avukatlarından oluşan bir ailenin profesyonel ve özel hayatını konu alıyor. Dizide Defoe ailesinin 30 yıldır ortada olmayan babası sürpriz bir şekilde hiç beklenmedik bir anda çıkar ve gelir. Bu olayın ardından ailedeki herkes ve aileyi tanıyanlar kendileriyle ve geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kalırlar.

07-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar