Dilan Çiçek Deniz o iddiaya flaş yalanlama!

Dilan Çiçek Deniz o iddiaya flaş yalanlama!
Pek çok ünlü isim gibi pandemi süresince yani üç ay boyunca evden çıkmayan oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkında iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncudan flaş yalanlama geldi.

Dünyayı kasıp kavuran corona virüs tüm insanlığı etkilemeye devam ediyor. İnsanlar mecbur kalmadıkça evden çıkmıyor. Pek çok ünlü isim gibi pandemi süresince yani üç ay boyunca evden çıkmayan oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkında iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncudan flaş yalanlama geldi. İşte o iddialar ve Dilan Çiçek’in tepkisi. Şimdi detaylar

Dilan Çiçek Deniz’den o iddialara flaş yalanlama!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Marie Claire Dergisi'ne konuştu. Pandemi boyunca yani küresel salgından dolayı herkesin eve kapandığı mart- haziran ayları boyunca 3 ay evden çıkmadığını söyleyen oyuncu süreci nasıl geçirdiğini anlattı. Güzel yıldız samimi açıklamalarında bakın neler söylemiş?

Uzaylı dili öğrendim

Dina Çiçek oyunculuğunu başarıyla sürdürenlerden biri. Hal böyle olunca göz önünde ve her yaptığı olay oluyor. Ünlü yıldız pandemi sürecinde bakın eler yapmış: “Etamin ve resim ile ilgilendim, yeni enstrümanlar çaldım, Klingon öğrenmeye (yapay uzaylı dili) başladım. Online olarak dünya sinema tarihi dersleri aldım, işaret dili öğrendim, hatta hikaye ve şiir yazdım.”

İddialara flaş yalanlama!

Aynı zamanda 2014 Türkiye ikinci güzeli olan Dilan Çiçek Deniz hakkında bir iddia kulislerde dolanmaya başladı. Başarılı yıldız, oyuncu Metin Akdülger ile beraber görününce haklarında aşk iddiası ortaya atıldı. Marie Claire Dergisiyle yaptığı röportaj sırasında Dilan Çiçek Deniz’e bu konu da soruldu. Hemen tepki gösteren yıldız oyuncu bakın oyuncu Metin Akdülger’le yeni bir aşka yelken açtığı iddiasına nasıl cevap verdi? “Metin ile bir filmde oynadık. Yakında seyirciyle buluşacak, ama aşk söz konusu değil. Fotoğrafımızı birlikte görünce yakıştırdılar sanırım. Şu an hayatımda kimse yok, yalnızım”

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

1995 Sivas doğumludur. Ege Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümü mezunudur. Henüz 15 yaşında iken "Güneşi Annem Sanırdım" adında şiir kitabı çıkardı. Lisede okurken tiyatro eğitimi aldı ve 17 yaşında Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. seçildi. "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisiyle sektöre adım atan güzel yıldıza asıl şöhreti getiren yapım "Bodrum Masalı" ve canlandırdığı Elif karakteri oldu.  

Kitapları

2010 - Güneşi Annem Sanırdım (şiir kitabı)

Rol Aldığı Yapımlar

Bodrum Masalı

Tatlı Küçük Yalancılar

Güneşin Kızları

Balayı

03-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar