Diriliş Ertuğrul yeni sezona bomba gibi başladı.

Diriliş Ertuğrul yeni sezona bomba gibi başladı.
TRT 1 ekranlarının en çok izlenen, reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, 92.bölümü ile dün akşam ekranlardaydı. Yeni sezon bekleyişinin sona erdiği gecede Diriliş Ertuğrul yine nefesleri kesti. İşte Diriliş Ertuğrul 92.bölümle ilgili detaylar.

Her bölümü farklı bir macera ile dolu olan TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni sezon ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Geçtiğimiz Sezon final bölümünde Ertuğrul Bey'in yaralanması akıllara Engin Altan Düzyatan’ın diziden çıkıp çıkmayacağı sorularını getirmişti. Bakalım Diriliş Ertuğrul 4.sezonda neler olacak?  

Dün akşam yayınlanan yeni sezonun ilk bölümünde Dündar, Hayme ve Halime'lerin eşliğinde obaya gelen naaş Kayı obasında büyük bir yıkıma sebep oldu. Gündüz’ün babasının mezarı başında söyledikleri ise herkesi duygulandırdı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcılığını Tekden Film üstlenirken senaryosunu ise Mehmet Bozdağ kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Metin Günay oturuyor. Dizinin başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan paylaşıyor.

Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon yayınlanacak bölümlerini her hafta çarşamba akşamları Canlı Tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan sevilen dizi yepyeni mekanlar, birbirinden çarpıcı karakterler ve haftalık bir dizide görmeye alışık olunmayan savaş-aksiyon sahneleriyle izleyiciyle buluşacak . Bu arada  Diriliş Ertuğrul Dizisi’nin oyuncu kadrosuna da yeni isimler katıldı. 

İşte diziye yeni katılan oyuncular ve karakterleri;

Aslıhan Güner - Karaca Hatun

Orhan Kılıç - Atsız

Gürbey İleri - Sancar

Ertuğrul Postoğlu - Bahadır Bey

Sera Tokdemir - Marya

Arda Öziri - Göktuğ

Levent Sülün - Simko

Alper Atak - Antheus 

26-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar