Diziler ne zaman başlayacak? 2019

Diziler ne zaman başlayacak? 2019
Televizyon dünyasının en sevilen ve en çok izlenen dizileri geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaparak kısa bir ara verdi. Peki sezon finali yapan diziler ne zaman başlayacak?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yayınlanan dizilerin çoğu sezon finali yaptı. Sezon finali yapan dizilerin ne zaman başlayacağı ise büyük merak konusu oldu. Yoğun tempoya ara veren Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim, Bir Aile Hikayesi, Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat ve Zalim İstanbul ne zaman başlayacak? İşte sezon finali yapan dizilerin başlama tarihi..

SEZON FİNALİ YAPAN DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çarpışma : 2019 yılının başlarında yayın hayatına başlayan Çarpışma, 30 Mayıs 2019 Perşembe günü yayınlanan sezon finali bölümü ile sevenlerine veda etmişti. Çarpışma dizisinin Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Çukur : 27 Mayıs pazartesi günü 2. sezon finali ile sevenlerine veda eden fenomen dizi Çukur, Eylül ayında başlayacak.

Zalim İstanbul : Çok kısa bir sürede izleyicinin gönlünü kazanan Zalim İstanbul dizisi 27 Mayıs pazartesi sezon finali yaptı. Zalim İstanbul'un ne zaman başlayacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

Kadın :  Salı akşamlarının vazgeçilmezi Kadın, 28 Mayıs salı günü sezon finali bölümü ile ekranlara gelmişti. Dizinin Eylül ayında başlaması bekleniyor. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz : Tam 5 sezondur ATV ekranlarını şenlendiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin de Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz : Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz 29 Mayıs çarşamba günü sezon finali yapmıştı. Dizinin eylül ayında başlaması bekleniyor.

Savaşçı : Fox TV'nin yeni sezonda da ekranlarda olmayı başaran dizisi Savaşçı, sezon finali ile 26 Mayıs Pazar günü ekranlara gelmişti. Savaşçı'nın Eylül ayında yayınlanması bekleniyor.

Yasak Elma : Alihan ve Zeynep'in diziden ayrılması ile sezon finali yapan entrikalarla dolu Yasak Elma dizisi geçtiğimiz aylarda sezon finali yapmıştı. Fakat dizinin ne zaman başlayacağına dair net bir tarih bulunmasa da Eylül ayında başlayacağı konuşuluyor.

17-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar