Dizisi Yayından Kaldırılan Songül Öden’in Yeni İmajı Çok Beğenildi!

Dizisi Yayından Kaldırılan Songül Öden’in Yeni İmajı Çok Beğenildi!
Başarılı oyuncu Songül Öden Fox Tv'de final yapan dizisi Bir Aile Hikayesinin ardından imaj yeniledi. Dizinin ardından kuaföre koşan Öden'in son hali çok beğenildi. İşte detaylar!

Geçtiğimiz günlerde Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve 18. Bölümünde final yapan Bir aile Hikayesinin başarılı oyuncularından Songül Öden dizinin final yapmasıyla birlikte özel hayatında bazı değişikliklere gitti. Reytingleri düşük olduğu gerekçesiyle yayından kaldırılan ve final yapması sosyal medyada büyük yankı uyandıran Bir aile Hikayesinin başarılı oyuncusu Songül öden imajıyla ilgili olarak yaptığı değişiklikle bir anda sosyal medyada gündem olmayı başardı. Songül Öden’in yen imajı sevenleri ve bazı ünlüler tarafından oldukça beğenilirken bir kısım seveni ise yeni imajını başarılı oyuncuya yakıştıramadı. İşte detaylar!

Songül Öden Sil Baştan!

Dizi ve sinema filmlerinin aranan ve başarılı oyuncusu Songül Öden Fox Tv’de yayınlanan ve erken final kararı alıp biten Bir aile Hikayesi’nden sonra imajıyla ilgili radikal değişikliklere gitti. Dizinin bitmesinin ardından devamlılık sorunu kalmadığı için kendisine yeni imaj çizen güzel oyuncu soluğu kuaförde aldı ve uzun saçlarını bir anda kısacık kestirdi. Ardından yeni imajıyla çektirdiği fotoğrafları İnstagram hesabından sevenleriyle paylaştı.

Yeni imajı sevenleri tarafından oldukça beğenilen Songül Öden’e birçok ünlü isimden de büyük övgü geldi. Oyuncunun yeni imajını beğenen Şükran Ovalı, Ömür Sabuncuoğlu, Müge Boz, Arzum Onan, Azra Akın, İclal Aydın, Demet Evgar gibi pek çok ünlü Songül Öden’e övgülerini dile getirdi. Öbür taraftan güzel oyuncunun yeni imajı bazı hayranları tarafından ise beğenilmedi.

Songül Öden Kimdir?

17 Şubat 1979 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Güzel oyuncu Songül Öden ilk orta ve lise eğitiminin ardından Üniversite eğitimini Ankara üniversitesi Dil tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana sanat Dalı mezunudur. Oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2001 yılında Vasiyet adlı diziyle yaşamıştır. Oyuncu daha sonra Havada Bulut, Gümüş, Vazgeç Gönlüm, Mükemmel Çift, Umutsuz ev Kadınları, Serçe sarayı gibi birçok dizide rol almıştır. Oyuncu en son Fox Tv’de yayınlanan Bir Aile Hikayesinde oynamıştır. Oyuncunun rol aldığı dizi ve filmlerden bazıları şunlardır. Ferhunde Hanımlar, Vasiyet, Havada Bulut, Gümüş, Sınır, Vazgeç Gönlüm, Acı Aşk, Mükemmel Çift, 72. Koğuş, Umutsuz Ev Kadınları, Serçe Sarayı, Ekşi Elmalar, Rüzgarda salınan Nilüfer, Kayıtdışı, Bir Aile Hikayesi, Fi, Payitaht Abdülhamit.

23-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar