Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm İzle

Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm İzle
Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm İzle; 7 Nisan Çarşamba akşamı 38. Bölümüyle ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir’in 7. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Engin Öztürk, senan Kara, Elif Sönmez ve Fatih Koyunoğlu’nun rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Başladığı günden itibaren seyircinin büyük beğenisini kazanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Doğduğun Ev Kaderindir her hafta heyecanlı ve gerilimli bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Bir kadının kendi hayatını bir türlü yaşayamaması bunun yerine annesinin isteklerini yerine getirmesini ele alan dizi son zamanlarda birbirinden ünlü dizilerin yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanmış durumda. Yaşanmış gerçek hikayeleri konu alan dizi bu akşam saat 20.00’da Tv 8’de.

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarında ikinci sezonuyla ekrana gelen ve Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir yaşanmış gerçek hikayesiyle seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde dizinin başından beri hikayeni içinde olan ve ana kadrodan olan İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi diziye veda etmişti. Bu veda seyirciyi derinden üzerken hikayenin nasıl ilerleyeceği ise merakla bekleniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarının sevilen ve reytinglerde oldukça iyi bir pozisyonda olan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. İkinci sezonunda olan dizi son yayınlanan bölümde oldukça heyecanlı sahneler sonrasında dizinin başrolü Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol diziden ayrılmıştı. Seyircinin büyük üzüntü yaşadığı son bölümün sonunda bu bölümde ise Zeynep Mehdi’yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken ona en büyük destek yine Barış’tan gelir. Mehdi’nin ailesi ise kayıplarının ardından yıkılmışlardır. Bu arada ortaya çıkan bir kadın Zeynep’in en yakını ve en iyi arkadaşı olacaktır. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak bölümde yeni bir başlangıç, yeni bir umut sloganıyla seyirci karşısına çıkıyor. Zeynep’in yaralarını sarmaya başladığı, yeni arkadaşlıklara ve yeni bir düzene hazırlık yaptığı ve yeni bir hayata adım attığı bu bölüm yine heyecanlı ve daha çok da dramatik sahnelerle dolu. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

07-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar