Doğduğun Ev Kaderindir 40. Bölüm İzle

Doğduğun Ev Kaderindir 40. Bölüm İzle
Doğduğun Ev Kaderindir 40. Bölüm İzle; 21 Nisan Çarşamba akşamı 40. Bölümü yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’in 40. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir 40. Bölüm İzle; Başrollerinde Demet Özdemir, Senan Kara, Ebru Cündübeyoğlu, Engin Öztürk, Fırat Doğruloğlu ve Gülcan Arslan’ın yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam saat 20.00’da 40. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve bu sezon sonunda final yapacağı açıklanan Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir ilk sezonundaki başarısından uzak bir görüntü ortaya koyuyor. Özellikle İbrahim Çelikkol’un diziden ayrılmasıyla hikayesindeki tüm cazibesini kaybeden dizi son bölümlerinde Zeynep ile Barış’ın evlenme ve Zeynep’in tek başına ayakta kalma mücadelesini anlatıyor. Her ne kadar Zeynep ine iki anne arasında kalsa da artık bu hikayede seyirciye cazip gelmekten çok uzak görünüyor. Bu sebeple olsa gerek diziye yeni bir hikaye ve eni oyuncular eklendi. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam eni bölümü olan 40. Bölümüyle saat 20.00’da Tv 8’de.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan iki diziden biri olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir her Çarşamba eni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zeynep Barış’tan arı bir şekilde kendi şirketinin başına geçerken barış ise ona hukuk danışmanlı yapacaktır. Ancak sonradan orta çıkan Nesrin Zeynep’i etkisi altına almayı başarmıştır. Nesrin ve Tarık kendilerini sevdirerek hem Zeynep’e hem de ailesine kendilerini kabul ettirme derdindedirler. Ancak barış’ın gözü bu iki kişinin üzerindedir.

Doğduğun Ev Kaderindir 40. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

OGM Pictures tarafından Tv 8 için hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara geliyor ve final yapmak için hikayesini toparlama başlamış durumda. Mehdi’nin ayrılmasıyla aralarında herhangi bir engel kalman Zeynep ve Barış evlilik için hazırlık yaparken Zeynep bu arada kendi şirketinin başına geçmiştir. Bütün aile mutludur. Ancak sonrada orta çıkan Nesrin ve Tarık şirket için planlarını yavaş yavaş devre sokma başlamıştır. Ancak Barış Tarık’ın hareketlerinden şüphelenmektedir. Tarık’ın şirket fotoğrafında yer almaması üzerine Barış Tarık’ın araştırılmasını ister ve bu araştırma sonunda Tarık’ın çalıştığını söylediği şirketin olmadığı görülür. Bunun üzerine Barış iice şüphelenme başlar. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 40. Eni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

21-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar