Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm İzle

Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm İzle
Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm İzle; 17 Mart Çarşamba akşamı 36. Bölümüyle yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’in 36. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm İzle; Başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Engin Öztürk, Senan Kara ve Fatih Koyunoğlu’nun rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam saat 20.00’da 36. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve bir kadının doğduğu ev ile büyüdüğü ev arasında nasıl kaldığını, kendi kaderini ve hayatını nasıl yaşayamadığını anlatan dizi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanmış durumda. İlk başlardaki reytinginden uzak olsa da yinede Çarşamba akşamlarının çok sevilen dizilerinden olan Doğduğun Ev Kaderindir her hafta daha da heyecanlanan hikayesiyle ekranlarda oluyor. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 36. Bölümüyle saat 20.00’da Tv 8’de.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8 ekranlarında Çarşamba akşamları iki sezondur yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi her Çarşamba seyirciye bir kadının kendi hayatını nasıl başkalarının eline teslim ettiğinin hikayesini anlatıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mehdi ve Zeynep arasındaki gerilim ve Barış’ın olaylara müdahalesi gittikçe artmaya başlamıştır. Özellikle Barış Zeynep’i korumak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan iki diziden biri olan ve usta yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölümde yine seyirciyi ekrana bağlayacak bir bölümle ekranlara geliyor. Dizinin yayınlanacak bölümünde Mehdi yine herkes üzerinde korkulan biri olmaya devam etmektedir. Küçük kızını da alan Mehdi başka bir yerde yaşamaya karar vermiştir. Bu sırada Zeynep ve barış gelecek için planlar yapmakta ve evlenecekleri günü sabırsızlıkla beklemektedirler. Barış’ın evi kim oldukları bilinmeyen ancak Mehdi’nin adamları oldukları kişilerce saldırıya uğrar. Her yerde mermiler patlarken Barış ve Zeynep zor durumda kalırlar. Bütün bunlar yaşanırken Zeynep hayata olumlu bakmak ve mutlu bir hayat için çalışmakta ancak her zamanki gibi kendi hayatını değil başkalarının kendisine sunduğu hayatı yaşamaktadır. Bu akşam yayınlanacak bölüm yine nefesleri kesecek sahnelerle seyirci karşısına çıkıyor. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam ekrana gelecek 36. Bölümle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

17-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar