Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm İzle!

Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm İzle!
Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm İzle! 29 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak Doğduğun Ev Kaderindir 4.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm İzle! Başrollerini Demet Özdemir,  İbrahim Çelikkol’un paylaştığı TV8'in OGM Pictures yapımı olan dizisi İzleyici tarafından fazlası ile sevildi ve ilgi gördü. Gerçek bir hikaeyden Tv'ye aktarılan Zeynep ve Mehdi'nin kaderlerinin birleştiği,  29 OCak Çarşamba akşamı 4. Bölümü ile ekranlara gelecek Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm Canlı izlemek için bağlantı linkimiz aşağıdadır. Dizi hakkında merak edilenler haberimizin detaylarında. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. BÖLÜM ÖZETİ

Mehdi ve Zeynep'in doğduklarında kaderleri birbirlerine yazılmıştır. Zeynep küçük yaşta iki anne ile büyümüş hangi annenin gerçekten onun için bir hayat düşlediğini sorgulayarak büyüyen şimdiler Hukuk öğrisi olan genç bir kızdır. Dramlar üzerine kurulu hayatı, Mahallesinin ve ailesinin tüm yükünü sırtlayarak onlara orta halli bir hayat sunan Mehdi'nin yollarının keşişmesinden konu alınmaktadır.

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümde, Zeynep'in söylediği abi yalanı ortaya çıkar. Zeynep otobüse binmiş giderken Faruk'ta o otobüse biner ve Zeynep'e pasaport ve birde bilet uzatır. Hemen, bu akşam birlikte londraya gidebileceklerinden bahseder. Aynı otobüste bulunan Mehdi'nin kızı hemen bunu Mehti'ye anlatır. Yüreği anlamsızça parçalanan Mehdi vicdan'ının pişmanlığına düşmüştür. 

Annesi Zeynep'in Faruk ile kuracağı hayatı ballandıra ballandıra Zeynep'e anlatırken, Zeynep'in aklı hala Mehtidedir. Mehdi'nin onun için söylediği sözlere sahit olur. Onu nasıl derinden anlattığı Zeynep'i etkiler. Fakat Zeynep akşam olduğunda Farukile buluşmaya gider. Mehdi'yi silecek onunla giderse aklına bend çekecektir kendince. Fakat sonunda öyle birşey olur ki Zeynep gitmekten vazgeçer.

Mehdi atölyede iken Çocuk esirgeme kurumundan personeller gelir ve yaka paça kızı ile ikisini ayırırlar. Kolluk kuvvetlerinin zorla tuttuğu MEhdi'nin içine bir ateş daha düşmüştür.

29 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00'de TV8'de yayınlanancak olan Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm canlı izlemek için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz.

İyi Seyirler!

29-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar