Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm İzle!

Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm İzle!
Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm İzle; Kiminle yaşayıp, kimile evleneceğine bile karar veren Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölümü ile bu akşam TV8'de.

Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm İzle!  Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı OGM Medya yapımcılığında ekrana gelen,  TV 8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 9 bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm tek parça izlemek için aşağıda bulununa bağlantıya tıklayabilirsiniz. Zeynep'in hamileliği MEhdi ve Zeynep'in arasındaki buzları hafi hafif eritmeye başlar. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde yaşananlar.

Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm izle

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölümü ile 4 Mart Çarşamba akşamı 9. bölümüyle sevenleri ile buluşacak. TV 8 ekranlarının ilgiyle izlenen ve gerçek bir hayat hikayesinin ekrana yansıtıldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyordu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde neler yaşandığını merak ediyorsanız haberimizi okumaya devam edin. Yeni ve bir önceki bölümde neler yaşandığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak?

Zeynep ve Mehdi boşanmaktan vazgeçmişken, Zeynep'in hamile oluşu  herkesin gözüne batar. Birlikte arkadaşları ile yemek yerken bunu remiyette herkes dile vurur. Mehdi ise Zeynepten yaşananlar için özür diler. Onu duruma sürüklememesi gerektiğini bebek için ona haksızlık ettiğini itiraf eder. Fakat Zeynep'in aklında mehti ile ilgili şüpheler devam etmektedir. Ve beklenmedik bir anda patlar. Annesi Nermin bu duruma çok şaşırır. Zeynep Mehti ile ilgili duyduklarının hesabını kimden soracaktır?

Nermin'in bir büyük derdide Kocası Ekrem'dir. Ekrem'in onu aldattığından adı gibi emindir. Fakat kimle aldattığını henüz bulamamıştır. Fakat Nermin'in hayatındaki zorluklar Ekrem ile de bitmeyecektir.

Faruk ise Zeynep ile ayrılığın acısını Zeynep'in en yakın arkadaşından ona hissettirmeden çıkartır. Üstelik en yakın arkadaşı da ona ihanet etmiş iken. Mehdi Zeynep',n biyolojik babasını bulur. Ona Zeynep ve Öz annesine yaptıkları için hayatı burnundan getirecektir.

Çarşamba akşamları TV8 ekranlarında büyük bir ilgi ile izlenen Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de!

İyi Seyirler!

04-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar