Doğduğun Ev Kaderindir 21. Bölüm İzle

Doğduğun Ev Kaderindir 21. Bölüm İzle
25 Kasım Çarşamba akşamı 21. Yeni bölümüyle ekrana gelecek Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümünü ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek kaleme alınan dizinin başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Zuhal Gencer, Nail Kırmızıgül, Senan Kara gibi başarılı isimler yer alıyor. Çarşamba akşamları saat 20.00’da Tv 8’de ekranlara gelen ve ikinci sezonunda olan ve kanalın izlenme oranı en yüksek yapımlarından biri olan ve yaşanmış hikayelerden esinlenilerek hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi seyirci tarafından her hafta heyecanla bekleniyor ve nefessiz seyredilmeye devam ediyor. Dizinin son bölümlerinde gerilimin katbekat arttığı sahneler yaşanırken bu akşam bunlara heyecan epeyce artıyor. Seyircinin Zeynep ve Mehti'nin artık biraraya gelmesini heyecanla beklediği Doğduğun Ev Kaderindir 21. Bölüm ile  bu akşam Tv 8’de ekranlara geliyor.

Siz de Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümünü canlı ve aralıksız izlemek istiyorsanız, aşağıda bıraktığımız tıkla izle butonunu kullanarak son bölümü canlı izleyebilir, dizinin ardından tekrar bölümüne yine aynı linkten ulaşabilirsiniz.  

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜM ÖZETİ (21.BÖLÜM)

Her hafta izlenme rekoru kırarak haftayı reyting sıralamasında çok iyi sırada kapatan dizinin yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. Sevenleri ile 25 Kasım Çarşamba akşamı buluşacak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Kısaca özetleyelim.

Mehdi ve Zeynep boşanma kararlarının hemen ardından kendi hayatlarını kurma ve artık acı da verse kendi yollarında yürüme kararı alırlar. Bu göründüğü kadar kolay olmayacaktır.   Mehdi kendi işini kurma telaşında yoluna devam ederken, Nazlı yavaş yavaş Mehdi'nin ilgisini çekmeye başlamıştır. Mehdi'de Zeynep ile yaşadıkları bocalamanın acısını nasıl çıkartacağı merak ediliyor.

Diğer yandan Mehdi  Zeynep'in çalıştığı iş yerine gider. Zeynep'i kıskandığını açık açık belli ederek onu dudaklarından öper. Bu duruma deliren Zeynep Mehdi'yi uyarır. Bunu bir daha sakın yapma diyerek tavrını ortaya koyar. Bir annesi evlenmesini istedi ve bir annesi ayrılmasını istedi denilerek iki aşığın alt üst olan hayatında bu akşam neler değişecek?

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ile bu akşam saat 20:00'de TV8'de.

25-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar