Doğu Demirkol'dan yeni dizi geliyor

Doğu Demirkol'dan yeni dizi geliyor
Ünlü komedyen Doğu Demirkol yeni dizisi için çalışmaları sürdürüyor. Demirkol yeni dizisi Doğu'da yine herkesi çok eğlendirecek. Yeni dizi Doğu'nun tanıtım fragmanı yayınlandı.

Komedyen Doğu Demirkol yeni bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ünlü komedyen Demirkol'un yeni projesi 'Doğu' nun tanıtım fragmanı yayınlandı. Blu Tv için hazırlanan Doğu dizisini Demirkol yazıp yönetiyor. Dizide aynı zamanda başrol olan sevilen isim Doğu Demirkol tanıtım fragmanıyla şimdiden dikkat çekmeye başladı. Özellikle gençlerin severek izleyebileceği Doğu dizisinde bir üniversite öğrencisinin başarısızlık öyküsü anlatılıyor.

Doğu Demirkol'dan yeni dizi: Doğu

Doğu Demirkol geçen sezon TRT1'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde başrol oynamıştı. Komedi dizilerinde kendi tarzıyla yer alan Doğu Demirkol'dan yeni bir proje daha geliyor. Blu Tv'de yayınlanacak dizinin henüz yayın tarihi belli değil. Doğu Demirkol sahnelerinden oluşan tanıtım filmi ise dikkat çekici. Kahkaha tufanı yaşatmaya aday yeni dizi Doğu Demirkol hayranları tarafından merakla beklenmeye başlandı. Doğu Demirkol stand-up gösterileri ve yer aldığı projelerle beğeni toplayan komedyenler arasında.

Doğu dizisinin konusu ne?

Doğu Demirkol senaryosunu kendisinin yazdığı Doğu dizisinde 7 yıldır üniversitede olan fakat okulu bitirmeyi başaramayan zeki ama tembel bir öğrenciyi canlandırıyor. Doğu Demirkol'un canlandırdığı karakter komedyen olma hayaliyle devam ederken aynı zamanda uzun süren eğitim hayatının son dönemini de yaşamaktadır. Doğu dizisinin yayınlanan ilk bölüm fragmanında Doğu Demirkol üniversitedeki hocasına okuldan atılmak üzere olduğunu anlatmaya çalışıyor fakat araya giren telefonlar ve konuşmalar buna mani oluyor. Doğu Demirkol'un zeki ama tembel bir öğrenciyi canlandıracağı Doğu dizisi yine çok güldürecek sahnelerle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Doğu Demirkol kimdir?

Aydın Doğu Demirkol 6 Eylül 1985 Ankara doğumlu. Sosyal medyada komedi videoları ile tanınan Doğu Demirkol, Tv8'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılınca ünü daha da arttı. Yaptığı stand-up gösterileri ile seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatan Doğu Demirkol, son dönemde çeşitli komedi dizilerinde de yer aldı. Ünlü komedyen Doğu Demirkol, geçen sezon Tutunamayanlar dizisi ile ekrana gelmişti. Esprili senaryolarla, kendine has komedi tarzıyla çok sevilen Doğu Demirkol, en son ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'la bir klip çekiminde görüntülenmişti.

15-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar