Ölümlü Dünya 2 Filminin kadrosu netleşti

Ölümlü Dünya 2 Filminin kadrosu netleşti
İnternet yayın platformu Disney Plus için hazırlıkları süren ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ölümlü Dünya 2 için hazırlıklar tamamlandı.

İnternet yayın platformu Disney Plus Türkiye pazarında yayına başladığı günden itibaren yerli orijinal içerik dizilerin yanı sıra yerli orijinal filmleri de abonelerinin beğenisine sundu. Bugüne kadar birçok filmi aboneleriyle buluşturan Disney Plus yeni bir film için de hazırlıklara başladı. Disney Plus’ta yayınlanacak olan ve yapımcılığını Taff Pictures’in yaptığı Ölümlü Dünya 2 adlı filmin çalışmaları hızlandı. Bu ayın sonlarında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Ölümlü Dünya 2 filminin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı ve yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın yer alacağı filmin ünlülerle dolu kadrosunda son olarak ünlü oyuncu Giray Altınok’un da rol alacağı öğrenildi. Komedi türünde ele alınan ve şimdiden merakla beklenmeye başlayan filmin bu sene sonunda Disney Plus’ta yayınlanması bekleniyor.

Ölümlü Dünya 2

İnternet yayın platformu Disney Plus için hazırlıkları başlayan ve Taff Pictures tarafından hazırlanan Ali Atay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni film Ölümlü Dünya 2 çekim için son hazırlıklarını yapıyor. Oyuncu kadrosu şekillenen filmin prodüksiyon hazırlıklarının tamamlanması bekleniyor. Mayıs ayı sonunda sete çıkması beklenen filmin oyuncuları birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Disney Plus’ın yayın planlamasına aldığı ve bu senenin sonuna doğru yayına girmesi ve seyirciyle buluşması beklenen film özellikle genç kitle tarafından merakla bekleniyor. Komedi türünde ele alınan filmin başrolünde Doğu Demirkol (Zafer) olarak seyirciyle buluşacak.

Ölümlü Dünya 2 Oyuncuları ve Konusu

Ali Atay’ın yönetmenliğini yapacağı ve Taff Pictures tarafından hazırlanan Disney Plus’ın yeni fimi Ölmlü Dünya 2’nin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Filmin oyuncuları arasında, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet özgür, Özgür Emre Yıldırım, Güneş Hayat ve Giray Altınok yer alıyor. Film, Zafer’i (Doğu Demirkol) kaybeden Mermer ailesinin yaşadıklarını anlatıyor. Mermer ailesi oğulları Zafer’i bulmak için ve hem de kiralık katil örgütünden çıkmak için bir yol aramaktadırlar. Bu sırada aile Gazanfer’in (Ahmet Mümtaz Taylan) eski arkadaşı Maestro’dan yardım almak için onun adasına gitmeye karar verir ve olaylar bundan sonra kimsenin tahmin edemeyeceği bir hal alır.

04-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar