Dokuz Oğuz dizisinden etkileyici afiş geldi

Dokuz Oğuz dizisinden etkileyici afiş geldi
Dizinin afişinde Dokuz Oğuz timinden Yüzbaşı Batur Karanlık (Kubilay Aka ) , Albay Tomris Toprak ( Yasemin Kay Allen), gizli ajan Bilge Töreyava (Deniz Işın) göze çarpıyor

Dokuz Oğuz dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Dokuz Oğuz dizisinin konusu nedir? Dizinin afişinde ön planda kimler var? Dizinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Dizinin senaristi ve yönetmeni kim? Fox TV için hangi şirket dizinin yapımcılığını üstlendi? Dizinin ne zaman yayınlanması planlanıyor? Dizi ile ilgile merak ettikleriniz yazımızın içeriğinde. İşte detaylar…

Dokuz Oğuz dizisinden etkileyici afiş geldi

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş ‘ın yaptığı ve yakında Fox TV ‘de yayınlanacak olan Dokuz Oğuz dizisinin afişi yayınlandı. Senaryosunu Süleyman Çoban ‘ın kaleme aldığı dizinin afişinde Dokuz Oğuz timi ve bu timin önemli isimlerinden Yüzbaşı Batur Karanlık (Kubilay Aka ) , Albay Tomris Toprak ( Yasemin Kay Allen), Türk dünyası operasyonlarının kilit isimlerinden gizli ajan Bilge Töreyava (Deniz Işın) ve timin diğer kahramanları göze çarpıyor.

Dokuz Oğuz ‘un konusu

Yakın zamanda   Fox TV ‘de izleyicileriyle buluşacak olan dizinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. İki bin yılı aşkın bir efsane olan Mehmetçiğimizin en gözde timlerinden biri de ‘Dokuz Oğuz’ timidir. Türk’ün olduğu heryerde Türk için, insanlık için ve barış için savaşacak Oğuz Timi ‘nin öyküsü anlatılıyor.

Dokuz Oğuz dizisi oyuncu kadrosu ;

Kubilay Aka – Karanlık Yüzbaşı (Batur)

Yasemin Kay Allen – Albay Tomris Toprak

Dağhan Külegeç – Ercan Korkut

Deniz Işın – Bilge Töreyava

Hakan Boyav – General Ali Osman

Volkan Keskin – Timur

Mehmet Çevik – Hasan Dede (Batur 'un dedesi)

Kayhan Açıkgöz – Yaşar

Serhan Onat – Boran

Rami Narin – Yiğit

Sahra Şaş – Keskin Nişancı Umay

Taylan Meydan – Okan

Tuncer Salman

Kubilay Aka Kimdir?

12 Nisan 1995 İstanbul doğumlu Kubilay Aka 28 yaşındadır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Havaalanı Yönetim bölümünden mezun olmuştur. Daha sonraları oyunculuk eğitimi almıştır.  Muğla'da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedilen ve Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılan Kubilay Aka, dizide Ali Kemal karakterine hayat vererek ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Çukur dizisinde Celasun karakterlerini canlandırmıştır. 2018 yılında Aşk Bu Mu? filminde Afra Saraçoğlu ile başrolü paylaşmıştır. 2020 yılında Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Kerem karakterini canlandırmıştır. 2021 yılında Cam Tavanlar dizisinde Bensu Soral ile başrolü paylaşmıştır.

14-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar