Dostumun Dünyası Yayın Tarihi Belli Oldu!

Dostumun Dünyası Yayın Tarihi Belli Oldu!
Fox Tv ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan yeni program Dostumun Dünyası’nın yayın tarihi belli oldu. Yapımın ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar!

Son zamanlarda artan farklı içerikte program üretme arayışlarının bir değişik versiyonu olan bu program daha önce başka bir kanalda yayınlanırken Fox Tv’ye transfer olmuştur. Ali Yeşilırmak’ın hazırlayıp sunduğu program evcil hayvanların eğitilmesi, bakımı, onlarla iletşim kurmanın yollarının öğretilmesi ve davranış gibi özelliklerin geliştirilmesi bilincini yerleştirmeyi amaçlamaktadır. 26 yıldır köpek eğitmenliği yapan Ali Yeşilyurt ilk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı programda köpeği Max’le birlikte seyircinin beğenisini kazanmıştır. Köpeği Max’le birlikte yaptığı inanılmaz hareketler ve köpeğiyle kurduğu ilişkinin herkes tarafından takdir edilmesiyle Yeşilyurt program teklifleri almış ve çok sevdiği köpeklerle program yapma şansına kavuşmuştur. Fox Tv için hazırlanan Dostumun Dünyası adlı program hazırlık sürecinin ardından yayına girmeye hazır hale geldi. İite detaylar!

Dostumun Dünyası Yayın Tarihi Belli Oldu!

Sunuculuğunu evcil hayvan eğiticisi Ali Yeşilyurt’un üstlendiği ve yönetmenliğini Aylin Durandal’ın yaptığı Dostumun Dünyası adlı programın Fox Tv’deki yayın tarihi belli oldu. Bir süredir hazırlıkları süren programın 7 Mart Cumartesi günü öğle kuşağında saat 12.15’te ilk bölümüyle ekrana geleceği açıklandı. Bir süredir fragmanları yayınlanan ve seyirciden oldukça olumlu geri dönüşler alan Dostumun Dünyası adlı programdan yayıncı kanal Fox Tv’de oldukça umutlu görünüyor. Farklı formattaki bu program aynı zamanda küçük seyirci grubuna da hitap ediyor. Birbirinden renkli ve keyifli görüntülerden oluşan fragman sonrası yayın tarihi merak edilen programın beklenen yayın tarihi sonunda belli oldu. 7 Mart Cumartesi ilk bölümü yayınlanacak program son saymaya başladı.

Dostumun Dünyası!

26 yıllık köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak tarafından hazırlanan program, köpeklerin algı yolunu açarak onlarla doğru iletişimi kurmak için yapılması gerekenleri konu alıyor. Doğru iletişim, yönlendirme, yönerge verme ve evcil hayvanlarla ilgili bilinmesi gerekenlere eğilen program özellikle, evcil hayvanların sorunlarına değinerek ve bu sorunları çözmek için adımlar atarak evcil hayvanı olanlara ve edinmek isteyenlere yardımcı olmayı amaçlıyor. Aynı zamanda program evcil hayvan sahiplerinin hayvanlarıyla daha iyi iletişim kurarak ve onları anlayarak daha pozitif bir hayata adım atmalarına yardımcı olmayı planlıyor. Fox Tv içyapımlar tarafından hazırlanan program seyirci ve özellikle küçük seyirciler için eğitici bir program niteliğini taşıyor.

28-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar