Doya Doya Moda jüri üyesi Banu Noyan kimdir?

Doya Doya Moda jüri üyesi Banu Noyan kimdir?
TV8 ekranlarının yeni moda programı Doya Doya Moda başlıyor. Peki jüri koltuğunda oturan başarılı isim Banu Noyan kimdir?

Yepyeni bir moda programı 'Doya Doya Moda' çok yakında televizyon dünyasının en çok izlenen kanallarından biri olan TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki çok iddialı bir şekilde gelen moda programının jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda programının jüri üyesi Banu Noyan kimdir? Gelin yakından tanıyalım..

TV8 gündüz kuşağına yeni bir renk katmaya hazırlanıyor. Daha önceden de İşte Benim Stilim gibi programlara imza atan kanal bu yeni moda programı ile gümbür gümbür geliyor. Uzun zamandır moda programlarına ara veren televizyon dünyası bu yeni programı nasıl karşılayacak? Hafta içi her gün yayınlanacak olan 'Doya Doya Moda' programı bambaşka bir konsept ile karşımıza çıkacak. TV8 ülkemizdeki kilo ortalaması 70'lere yakın olunca büyük beden kadınlara yönelik bir program yapma kararı aldı. Ve bu yeni moda programı Doya Doya Moda'da bu kez büyük bedenli mankenleri göreceğiz. Birbirinden iddialı yarışmacıların yarışacağı moda programında uzman jüriler yer alacak. Peki bu jüri üyeleri kimler?

Doya Doya Moda Jüri Üyeleri Kimler?

XXXL beden yarışmacıların olacağı Doya Doya Moda'nın uzman jüri koltuğunda hangi isimler yer alıyor. Doya Doya Moda programında 2 erkek iki de kadın jüri üyesi yer alacak. Bu isimler Banu Noyan, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez'dir. Yarışmacılar birbirinden başarılı bu 4 isimden aldıkları puanlar ile bir haftanın sonunda byüük ödülün sahibi olacak. Peki merakla beklenen moda programının jüri üyeleri kimler? Gelin Doya Doya Moda programının jüri üyelerini yakından tanıyalım. İlk önce en çok merak edilen isimlerden biri olan Banu Noyan kimdir? Banu Noyan hakkındaki tüm detaylar..

Doya Doya Moda Jüri Üyesi Banu Noyan Kimdir?

Yeni moda yarışmasının jüri üyesi Banu Noyan, aslında bir organizatör ve koreograf'tır. Organizasyon ile ilgili akla gelen isimler arasındadır. Bundan dolayı Türkiye'nin en önde gelen organizasyoncularındandır. Zeki bir kadın olan Banu Noyan, New York Üniversitesinde İşletme Doktorası yapmıştır. Ve Banu Miray Işık isminde bir kızı vardır.

Üyesi olduğu kuruluşlar ve hizmetleri;

Vefa Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi.
Türk Kalp Vakfı’nda İletişim Başkanı.
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Yüksek Danışma Şura Üyesi.

18-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar