Dünya Hali 20. Bölüm İzle (Final)

Dünya Hali 20. Bölüm İzle (Final)
Dünya Hali 20. Bölüm İzle; 15 Aralık Çarşamba akşamı 20. Final bölümüyle ekrana gelen Dünya Hali’nin yayınlanan 20. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Dünya Hali 20. Bölüm İzle; Başrollerinde Caner Şahin, Pelin Abay, Mekin Sezer, Zeki Ocak, Adnan Başar, Hakan Emre Ünal, Mert Denizmen ve Selin Hasar’ın rol aldığı Dünya Hali bu akşam saat 20.00’da 20. Final bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sezon ortasında reyting sebebiyle erken veda eden dizilerden biri olarak kayıtlara geçen TRT’nin absürd komedi türündeki dizisi Dünya Hali yaz sezonunda seyirciyle buluşmaya başlamış ve kanalın umut bağladığı yapımlardan olmuştu. Ancak ne yazık ki ilerleyen her hafta dizinin reytinginin artması beklenirken aksine azalmaya başlamış ve Kanal da en sonunda dizinin erken final yapmasına karar vermişti. Dizinin erken biten ekran serüveninde seyircisine keyifli anlar izletirken aynı zamanda ekranlardaki tek absürd komedi dizisi de olmuştu. Genç bir adamın ve sevdiği kızın hikayesini anlatan Dünya Hali bu akşam son kez seyirciyle buluşacak ve ekranlara veda edecek. Dizinin final bölümü olan 20. Bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

Dünya Hali Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranların yaz sezonunda başlayan dizisi Dünya Hali bu akşam ekranlara veda ediyor. Dizi başladığı günden itibaren ne yazık ki reytinglerde bir türlü istenileni elde edemedi. Bu haliyle de kanal tarafından daha fazla yayında tutulmama kararı alındı ve erken final yapma yoluna gitti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sinan ve Kıvılcım arasındaki aşk her an artarken ikili bu aşkı itiraf edememektedirler. Ancak her ikisi içinde zaman artık sınırlıdır ve Kıvılcım başka biriyle evlenmek üzeredir.

Dünya Hali 20. Final Bölümünde Neler Olacak?

TRT 1 ekranlarının absürd komedi dizisi Dünya Hali bu akşam son bölümüyle ekranlara geliyor. Seyircisiyle bu akşam son kez buluşacak ve veda edecek Dünya Hali’nde Kıvılcım’ı teyzesi biriyle evlendirmek üzeredir. Ancak Kıvılcım bu evliliği istemiyordur. Sinan ise bu durum karşısında ne yapacağını bilemez haldedir. Bu sırada devreye Sinan’ın sevdikleri girer ve Kıvılcım’ın başka biriyle evlenmesinin önüne geçmek için plan yaparlar. Plana göre Kıvılcım başka biriyle evlenmemek için biriyle sahte bir evlilik yapmalıdır. Bu sahte biri de Sinan olur. Böylece sahte nikah aslında gerçek bir nikaha dönüşecektir. Öbür taraftan Vural ve adamları yine heyecan ve gerilim içindedirler. Dünya Hali bu akşam ekranlara gelecek 20. Bölümüyle ekranlara veda ediyor. Dizinin son kez seyirciyle buluşma saati 20.00.

15-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar