Dünya Hali 16. Bölüm İzle

Dünya Hali 16. Bölüm İzle
Dünya Hali 16. Bölüm İzle; 10 Kasım Çarşamba akşamı 16. Yeni bölümüyle ekrana gelen Dünya Hali’nin yayınlanan 16. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Dünya Hali 16. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Caner Şahin, Pelin Abay, Ozan Çelik, Tolga Tekin, Hakan Emre Ünal ve Mert Denizmen’in rol aldığı Dünya Hali bu akşam saat 20.00’da 16. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaz sezonunda başlayan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Dünya Hali kanalın büyük umutlarla yayın akışına koyduğu absürd komedi tarzında bir dizi olarak dikkatleri çekti. İlk birkaç bölüm hariç reytinglerde bekleneni veremeyen dizi her bölüm daha da düşen reytingleriyle her bölümü bir final gibi yaşamaya başladı. Bir gencin hayatının aşkını aramak için çıktığı yolda yaşadığı garip ve sıra dışı olayları anlatan Dünya Hali TRT 1’de çarşamba akşamları yayınlanıyor. Kendine has bir seyirci kitlesi oluşturan dizi bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 16. Yeni bölümüyle ekrana geliyor.

DÜNYA HALİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve absürd komedi türünde ele alınan Dünya Hali çarşamba akşamları seyirciyle buluşuyor. Düşük reytingine rağmen yayınına devam eden dizi yayınlanan son bölümde yine seyircisini tebessüm ettirmeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sinan, Kıvılcım’a yardım etmek için çalışmalara başlamış ve Kıvılcım’ın lisede en yakın arkadaşını bulmak için yola çıkmıştır. Ancak bu arama sırasında hem Sinan hem de Kıvılcım için sürpriz gelişmeler yaşanmıştır.

Dünya Hali 16. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının komedi türünde ela alınan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi Dünya Hali kendi seyircisine her hafta yeni bölüm izlettirmeye devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 16. Bölümünde Sinan ve Kıvılcım gizemli kızın kim olduğunu bulmak için çalışmalara başlamışlardır. Sinan Kıvılcım’ı gözetleyen kızın kim olduğunu bulmak için her yolu denerken zaman zaman başına ilginç ve şaşırtıcı olaylar gelecektir. Sinan ve Kıvılcım gizemli kadını bulduklarında ise oldukça şaşıracaklardır. Öbür taraftan Vural en yakın adamlarından Kutlucan’ı başka birinin emrine verir ve bu durum Vural’ı fazlasıyla üzer. Vural, Kıvılcım’ı elde edebilmek için her şeyi yapmaya devam ederken bu uğurda her an daha da iyi birine dönüşmekte ve mafya liderliğini terk etmektedir. Dünya Hali bu akşam ekrana gelecek 16. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

10-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar