Dünya Hali 18. Bölüm İzle

Dünya Hali 18. Bölüm İzle
Dünya Hali 18. Bölüm İzle; 1 Aralık Çarşamba akşamı 18. bölümüyle ekrana gelen Dünya Hali’nin 18. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Dünya Hali 18. Bölüm İzle; Başrollerinde Caner Şahin, Pelin Abay, Tolga Tekin, Hakan Emre Ünal, Mert Denizmen, Selin Hasar ve Ayfer Tokatlı’nın rol aldığı Dünya Hali bu akşam 18. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında saat 20.00’da ekrana geliyor. Başladığı günden itibaren büyük bir iddiayla seyirciyle buluşan ancak her geçen bölüm daha da umutları kırılan dizi ne yazık ki yakın zamanda final yapacak. Bir genç dedesinin vasiyetini yerine getirebilmek için yola çıkmıştır. Ancak bu vasiyet bu genç için hem imtihan hem de şans olarak görünmektedir. Sinan’ın dedesi ondan evlenmesini istemiştir ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır. Sinan evlenmek için hayırlı bir kısmet ararken karşısına aslında aşkı çıkacaktır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 18. Yeni bölümüyle ekrana gelen Dünya Hali’nin yayın saati 20.00.

Dünya Hali Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve absürd komedi tarzında ele alınan Dünya Hali her bölüm seyirciyle buluşurken ne yazık ki genel itibari ile bekleneni veremedi. Reytinglerde oldukça düşük bir oranla çok gerilerde kalan dizi için final kararı alındı. Dizinin son bölümünde Sinan yine aynı şekilde Kıvılcım ile her an yan yanadır ve birbirlerine aşıktırlar ama ikisi de bunu itiraf etmemektedirler. Öbür taraftan Vural ise Kıvılcım’a olan aşkı sebebiyle farklı farklı davranışlar içindir.

Dünya Hali 18.Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen absürd komedi dizisi Dünya Hali bu akşam 18. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde kahramanlarımız Kıvılcım ve Sinan’ı yeni maceralar beklemektedir. Azim sonunda durulmuş ve evlenmeye karar vermiştir ve kısmetini aramaktadır. Bunun üzerine Sinan herkesi devreye sokar ve gerekenler yapılmaya başlanır. Öbür taraftan Vural’ın başı yine derttedir. Vural yaşanan bir gelişme üzerine hiç beklemediği bir şekilde suçlananlar arasına girer. Bu durum onun hiç beklemediği bir durumdur. Sinan ve Kıvılcım ise her zaman ki olaydan olaya, durumdan duruma koşmakta ve kendi hikayelerini yaşarken aslında birbirlerini aramaktadırlar. TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve yakında final yapacak Dünya Hali bu akşam saat 20.00’da 18. Yeni bölümüyle ekrana geliyor.

01-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar