Dünya Hali 8. Bölüm İzle

Dünya Hali 8. Bölüm İzle
Dünya Hali 8. Bölüm İzle; 7 Eylül Salı akşamı 8. Yeni bölümüyle ekrana gelen Dünya Hali adlı dizinin yayınlanan 8. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Dünya Hali 8. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Caner Şahin, Pelin Abay, Ozan Çelik, Tolga Tekin, Hakan Emre Ünal ve Mert Denizmen’in rol aldığı Dünya Hali bu akşam saat 20.00’da 8. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan ve komedi türünde ele alınan dizi başladığı günden itibaren seyirciye keyifli ve eğlenceli bölümler izletiyor. Genç bir adam olan Sinan’ın hayatta başına gelen talihsizlikler ve garip olayların anlatıldığı Dünya Halin’de Sinan büyük sınavlar vermekte ve hayatını yoluna koymaya çalışmaktadır. Ancak ne yazık ki ne yaparsa yapsın her şey onun yaptığının tersine gelişmektedir. Sinan en sonunda güzel bir kız olan Kıvılcım ile tanışır ve bu sefer hayatının aşkını bulduğuna inanarak Kıvılcım’ı elde etmeye çalışır ama işler hiçbir zaman onun istediği gibi gitmez.

Dünya Hali Son Bölüm Tek Parça Ful İzle

TRT 1 ekranlarında yayınlan ve yaz sezonu dizilerinden biri olan Dünya Hali başladığı günden itibaren keyifli ve eğlenceli bölümlerle seyirci karşısına çıkıyor. Sinan ve çevresindeki arkadaşlarının hikayesini anlatan dizide Sinan’ın yaşadığı talihsizlikler ele alınıyor. Dizinin son bölümünde Kıvılcım Sinan’a bir sevgili bulmaya çalışır ancak farkında olmadığı Sinan’ın kendisine aşık olduğudur. Sinan ise Kıvılcım’ın bu haline üzülür ve ona yardım etmeye karar verir. Böylece Sinan sevdiği kadının kendisine sevgili bulmasına yardım etmeye başlar.

Dünya Hali 8. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarında absürd komedi tarzında ele alınan dizi Dünya Hali asıl yayın günü olan Çarşamba akşamlarının yerine bir seferliğine bu akşam ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sinan yine bahtsızlığının kurbanı olur. Kıvılcım ile birlikte yola çıktıkları sevgili bulma olayında Sinan her an Kıvılcım’a onu sevdiğini ima edecek şekilde yaklaşsa da işler onun istediği gibi gitmez. Öbür taraftan Vural’da Kıvılcım için hamlelere girişmiştir. Sinan’ın yakın arkadaşları ve mahalleli ise Sinan’a yardımcı olmak için çalışmalara başlarlar ve Sinan’ın istediği kızı kaçırma planı yapmaya başlarlar. Birbirinden ilginç ve ancak sakar işlerin tek tek yaşandığı Dünya Hali bu akşam 8. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dünya Hali 8. Bölüm bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

07-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar