Dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg Yıldız Tilbe'li fotoğraf paylaştı

Dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg Yıldız Tilbe'li fotoğraf paylaştı
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medyada paylaşılan fotoğrafla dünya gündemine girdi. Dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg Yıldız Tilbe'li fotoğraf paylaştı. İşte o fotoğraf!

Şarkılarıyla 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Yıldız Tilbe dünya gündemine girdi. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe dünyaca ünlü rap şarkıcısı Snoop Dogg tarafından paylaşıldı. Snoop Dogg milyonlarca takipçiye sahip sosyal medya hesabından o fotoğrafı paylaştı. Dogg tarafından paylaşılan fotoğrafta Snoop Dogg ve Yıldız Tilbe'nin fotoshopla yan yana getirildiği görülüyor. Ünlü rapçi Dogg 55 milyonu aşkın takipçiye sahip. Dogg'un Yıldız Tilbe'li fotoğraf paylaşması başta Türk takipçiler olmak üzere herkesi heyecanlandırdı.

Snoop Dogg'dan Yıldız Tilbe paylaşımı

Ünlü rap yıldızı Snoop Dogg bomba bir paylaşım geldi. Dogg milyonların takip ettiği Instagram hesabından Yıldız Tilbe'li paylaşım yaptı. Snoop Dogg'un dün hikayesinde yaptığı paylaşımda Yıldız Tilbe ile fotoshoplu fotoğrafı vardı. Paylaşılan fotoğraf achenatonn tarafından üretildi. Dogg bu fotoğrafı hikayesinde paylaşınca Yıldız Tilbe hayranları sevinç yaşadı. Türkiye'de şarkıları her kesimden kişi tarafından dinlenen Yıldız Tilbe dünyaca ünlü rapçi Dogg tarafından dünyaya da tanıtılmış oldu. Ünlü rapçi Dogg'un paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı. Türk kullanıcılar tarafından viral olan paylaşım dünyanın da dikkatini çekti.

Yıldız Tilbe sosyal medyasını aktif kullanıyor

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe de Instagram ve Twitter hesabını aktif şekilde kullanıyor. Yıldız Tilbe Instagram'dan yaptığı canlı yayınlarla takipçilerine eğlenceli dakikakalar yaşatıyor. Tibe'nin Instagram hesabında da 2 milyonu aşkın takipçisi var. Yaptığı sohbetlerin arasında söylediği çıplak sesli şarkılar ise takipçilerini mest ediyor. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe son olarak yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Tilbe 'Peşindeyim koşa koşa' isimli tekli şarkısıyla son günlerde en çok dinlenen isimlerden biri olmaya devam ediyor.

Snoop Dogg kimdir?

Amerikalı Snoop Dogg yaptığı rap şarkılarla dünyaca ünlü bir isim. Asıl adı Calvin Cordozar Broadus, Jr. olan Dogg Grammy Ödülü'ne aday gösterilmişti. Snoop Dogg sahne dışında da projelerde yer alıyor. Dogg dizi ve film projelerinde rol alırken, televizyon programı sunuculuğu kariyeri de bulunuyor.

26-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar