Selma Ergeç Camdaki Kız Dizisiyle Ekranlara Dönüyor

Selma Ergeç Camdaki Kız Dizisiyle Ekranlara Dönüyor
Kanal D ekranlarında yeni dönemde ekrana gelecek olan ve şimdiden heyecanla beklenmeye başlanan Camdaki Kız dizisine usta oyuncu Selma Ergeç’de dahil oldu.

Şu sıralar televizyon ve dizi sektöründe en çok konuşulan projelerden biri Camdaki Kız adındaki yeni dizi projesi. Henüz proje aşamasında olan ve OGM yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen dizinin Kanal D ekranlarında yayınlanacağı kesin gibi gözüküyor. Şu ana kadar birbirinden usta ve ünlü oyuncuları bir araya getireceği açıklanan dizi şimdiden heyecanla bekleniyor. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanacak yapımın yazarın son zamanlarda yayınlanan ve televizyona uyarlanan dizileri gibi başarılı olması bekleniyor. Bilindiği gibi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Tv 8’de iki ve TRT 1’de de bir eseri diziye uyarlanmış durumda ve bu yapımlar oldukça iyi reyting alıyor. Camdaki Kız adlı dizinin de en az bunlar kadar reyting alacağına ise kesin gözüyle bakışırken dizi için adeta ünlüler karması lakabı daha şimdiden yakıştırılmaya başlandı. Pek çok ünlü ismi bir araya getirecek Camdaki Kız dizisiyle son olarak usta oyuncu Selma Ergeç’de anlaştı ve usta oyuncu uzun bir aradan sonra bu diziyle ekranlara dönecek.

Camdaki Kız = Ünlüler Karması

Kanal D ekranlarında yayınlanacağı konuşulan ve OGM yapım tarafından Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı romanında televizyona uyarlanan Camdaki Kız adlı dizi için okuma provaları başladı. Birbirinden ünlü oyuncuları bir araya getiren yapımda şu ana kadar yine bir Gülseren Budayıcıoğlu dizisi olan Kırmızı Oda’da rol alan Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer levent, Nur Sürer, Enis Arıkan ve Nihal Menzil gibi birbirinden usta ve ünlü isimler yer alıyor. Dizi tüm bu ünlü isimlere ek olarak son bir isimle daha anlaşmış durumda. Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin başarılı ve usta oyuncusu Selma Ergeç’inde dizide rol alacağı öğrenildi. Birbirinden başarılı yapımlarda rol alan usta oyuncu uzun bir sessizliğin ardından camdaki Kız’la ekranlara dönüyor.

Selma Ergeç Kimdir?

Televizyon ve sinema dünyasının usta isimlerinden başarılı ve güzel oyuncu Selma Ergeç 1978 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerini çok değişik yerlerde tamamlayan oyuncu ilk önceleri tıp fakültesi okumaya başlamış ve doktor olmak istemiştir. Ancak daha sonra oyunculuk dünyasıyla tanışan Selma Ergeç bundan sonra oyunculuğa karar vermiştir. Birbirinden başarılı yapımlarda rol alan usta oyuncunun özellikle rol aldı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Böyle mi Olacaktı

·         Yarım Elma

·         Şöhret

·         Körfez Ateşi

·         Siz ve Gece

·         Hırçın Kız

·         Asi

·         Ses

·         Kalp Ağrısı

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Kırımlı

·         Gönül İşleri

26-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar