Dünyayla Benim Aramda'ya yeni bir isim katıldı! Dünyayla Benim Aramda oyuncu kadrosu?

Dünyayla Benim Aramda'ya yeni bir isim  katıldı! Dünyayla Benim Aramda oyuncu kadrosu?
Yeni dizi Dünyayla Benim Aramda'nın oyuncu kadrosuna başarılı bir isim daha katıldı. İşte, Demet Özdemir'in başrolde olduğu Dünyayla Benim Aramda'nın oyuncu kadrosu…

Yapım şirketleri yeni dizileri seyirciyle buluşturmak için yoğun bir çalışma içerisinde. MF Yapım imzası taşıyan yeni dizi Dünyayla Benim Aramda da bu yapımlardan biri. Merakla beklenen Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncu kadrosunda bir birinden başarılı isimler yer alıyor. Disney Plus için hazırlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Klup dizisindeki performansıyla dikkat çeken Metin Akdülger Dünyayla Benim Aramda dizisinin kadrosuna dahil oluyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Metin Akdülger Dünyayla Benim Aramda dizisine ilerleyen bölümlerde Kenan karakteriyle katılcak.

Dünyayla Benim Aramda oyuncu kadrosu

Disney Plus için çekilen MF Yapım imzalı Dünyayla Benim Aramda dizisi oldukça iddialı bir castla geliyor. Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy'un canlandıracağı İlkin, Sinem ve Tolga'nın hikayesi ekrana taşınacak. Başarılı oyuncuları bir araya getiren Dünyayla Benim Aramda dizisi için Zerrin Tekindor, Melisa Döngel ve İbrahim Selim isimleri de konuşuluyor. Başarılı oyuncu Metin Akdülger de Dünyayla Benim Aramda dizisi ile anlaşma sağladı ve dizinin castına katıldı. Çekimlerine bir hafta içerisinde başlanması planlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinin yönetmen koltuğunda ise Hülya Gezer oturuyor. Pınar Bulut'un senaryosunu yazdığı dizi merakla bekleniyor.

Dünyayla Benim Aramda ne zaman başlıyor?

MF Yapım son dönemdeki başarılı yapımlarına yenilerini eklemek için hazırlanıyor. Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum dizileri sezonun en başarılı yapımları arasına girmişti. Fox Tv'de yayınlanan bu diziler dışında MF Yapım Kiracı dizisinin de hazırlıklarını hızlandırdı. Bir yandan Fox Tv için hazırlanan Kiracı hazırlıkları başlarken diğer yandan Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerine başlanacak. Dünyayla Benim Aramda ekibi haftaya sete çıkmayı planlıyor. Demet Özdemir, Hafsa Sancaktutan, Buğra Gülsoy'u buluşturan Dünyayla Benim Aramda dizisinin, Disney Plus'un Türkiye'de yayına başlamasının ardından seyirciyle buluşması bekleniyor. Disney Plus yaz aylarında Türkiye yayınlarına başlayacak.

19-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar