Dilan Çiçek Deniz’in yeni projesi belli oldu

Dilan Çiçek Deniz’in yeni projesi belli oldu
Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in yeni projesi belli oldu. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz hangi proje ile seyirci karşısına çıkacak? İşte, Dilan Çiçek Deniz'in yeni projesi…

Ekranların başarılı ve güzel isimlerinden biri olan Dilan Çiçek Deniz yeni bir proje ile seyirci karşısına çıkacak. Dilan Çiçek Deniz hafta içi senaryosunu çok beğendiğini belirttiği proje belli oldu. Deniz, muhabirlere yeni bir proje ile anlaşma sağladığını anlatmış ve senaryosunu çok beğendiğini belirtmişti. Dilan Çiçek Deniz, "Çok mutluyum, sabahtan beri mutluluktan etrafa böyle gülerek bakıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Dilan Çiçek Deniz hayranlarının da merakla beklediği o proje ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz Kiracı dizisinin kadrosuna katıldı.

Dilan Çiçek Deniz hangi dizide?

Güzel ve başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz yeni projesinin heyecanını yaşıyor. Dilan Çiçek Deniz senaryosunu çok beğendiğini söylediği Kiracı dizisinin kadrosuna dahil oldu. MF Yapım tarafından hazırlanan Kiracı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla merak edilen yeni projelerden biri. Başarılı yapımları ekrana taşıyan MF Yapım bu kez Kiracı dizisi için kolları sıvadı. Senaryosu Nermin Yıldırım tarafından yazılan Kiracı dizisinin yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen Yusuf Pirhasan oturuyor. Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum dizileri gibi son döneme damga vuracak yeni bir yapım olan Kiracı dizisi yine Fox Tv ekranından seyirciyle buluşacak. Kiracı dizisi oyuncu kadrosu ise en çok merak edilenlerden.

Kiracı oyuncu kadrosunda kimler var?

Fox Tv'nin yeni dizisi olan Kiracı için hazırlıklar sürerken oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Titiz bir seçme yapılan Kiracı için ilk anlaşma sağlanan isimlerden biri Dilan Çiçek Deniz oldu. Çukur dizisinde Sena karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz, son dönemde Burak Deniz'le Gidenler isimli sinema filminde başrolleri paylaşmıştı. Fox Tv'nin iddialı yapımlarından biri olmaya aday Kiracı için de başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz'le anlaşma sağlandı. Kiracı dizisinde Dilan Çiçek Deniz'in partnerinin kim olacağı ise merak ediliyor. Bir apartmanda yaşayan insanların hikayesi Kiracı ile ekrana taşınacak. Kiracı dizisinin Nisan ayında yayında olması planlanıyor.

19-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar