Düşeş Mafya Sızıntısı filminin galası gerçekleşti

Düşeş Mafya Sızıntısı filminin galası gerçekleşti
Sinema seyircisi yeni bir filmle daha buluşuyor. Geçtiğimiz gün galası gerçekleştirilen Düşeş Mafya Sızıntısı filmi 6 Ocak’ta vizyona giriyor.

Sinema seyircisi hemen her hafta vizyona giren yerli yapımlarla sinema salonlarını dolduruyor. Yaz aylarında çekilen ve kurgu ve hazırlıklarının tamamlanmasıyla bir bir vizyona giren filmlerden biri de Düşeş Mafya Sızıntısı adlı komedi filmi oldu. Bilal Kalyoncu tarafından senaryosu yazılan ve yönetilen filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. 2022 yılında çekimleri tamamlanan filmin galası gerçekleştirildi ve film 6 Ocak 2023 tarihinde vizyona girdi. Filmin galasına katılan filmin oyuncuları ve davetliler filmi oldukça beğenirken filmin oyuncularından Hayrettim filmle ilgili açıklamalarda bulundu.

Eğlenerek Çektik

6 Ocak tarihinde vizyona giren ve seyirciyle buluşan Düşeş Mafya Sızıntısı filminin galası gerçekleşti. Filmde yer alan oyuncuların ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen galada filmin kadrosunda da yer alan ünlü isim Hayrettin filmle ilgili konuştu. Oyuncu “eğlenerek çektik ama gülerek çekemedik. Hayatımızdan olan karakterler filmdekiler. Ben genç birini canlandırıyorum. Acayip fırlamayım. Mafyamız var, komiserimiz var ve başka fırlamalar da var. Çekimleri 15 günde gerçekleştirdik. Harika zaman geçirdik” ifadelerini kullandı. Filmde rol alan bir diğer oyuncu Caner Kurtaran ise “bir kere filmde komik olmayan karaktere sahibim. Oldukça ciddi bir karakterim ama film komik. Tüm komediseverleri sinemaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Filmin senaristi ve yönetmeni Bilal Kalyoncu ise galada yaptığı açıklamada “Sinemada zor olan ikili karakterleri oturtmaktır. Hayrettin ve Korhan nu konuda çok iyi anlaştı. Benim de işimi çok kolaylaştırdılar. Caner Ağabey, ben komik bir rolde değilim diyor ama kendisi çok komik bir rolde. Aynı zamanda çok iyi bir komedyen” ifadelerini kullandı.

Düşeş Mafya Sızıntısı Filmi Konusu

6 Ocak tarihinde vizyona giren Düşeş Mafya Sızıntısı filminin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmde, Ufuk Özkan, Bülend Çolak, Ceyda Ateş, Hayrettin, Korhan Herduran, Esma Soysal, Gökhan Güneş ve Caner Kurtaran rol alıyor. Film, iki bıçkın delikanlı olan Tarkan ve Serkan, internette yanlışlıkla bir suça karışmaları sonucu ahlak polisi tarafından nezarete alınırlar. Bu sırada emniyet ünlü mafya babası Boğa İsmet’e operasyon hazırlığındadır. Düşeş Mafya Sızıntısı filmi 6 ocak tarihi itibariyle sinemaseverlerle buluştu.

06-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar