Gönül Dağı 81. bölüm izle

Gönül Dağı 81. bölüm izle
Gönül Dağı 81. bölüm izle; TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve üçüncü sezonunda olan Gönül Dağı dizisinin 81. Bölümü 7 Ocak Cumartesi günü seyirciyle buluşuyor.

Gönül Dağı 81. bölüm izle; Başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya, Ali Düşenkalkar ve Ecem Özkaya’nın rol aldığı Gönül Dağı 7 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’da 81. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Başladığı ilk bölümden bugüne kadar cumartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan ve aldığı reytinglerle cumartesinin lider dizisi olan Gönül Dağı Anadolu’da bir kasabada yaşanan günlük ve sıradan olayların hikayesini ekranlara getiriyor. Üç amcaoğlunun merkezde yer aldığı hikayelerde Anadolu’da sıradan bir kasabada yaşanan sıradan ve gündelik olayların sıra dışı hikayesini ve bu olayları yaşayanların hayatını anlatan dizi Köprü Film tarafından hazırlanıyor. Üçüncü sezonunda olan dizinin yayınlanacak 81. Bölümü bu akşam TRT 1 ekranlarında.

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Köprü Film tarafından hazırlanan ve üç sezondur TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı sıradan insanların sıra dışı hikayelerini ve umudun her şey demek olduğunu anlatmaya devam ediyor. Gedelli Kasabasında büyük dedelerinden kalan aracı bulan ve bununla birlikte yeniden bir umuda kapılan Taner ve amcaoğulları yeniden kendi hikayelerini yazmak için çalışmaya başlar. Artık bir daha bu yoldan geri dönmeyecek ve kendi çocuklarına bir umdun hikayesini bırakacaklardır.

Gönül Dağı 81. Bölümde Neler Yaşanacak?

7 Ocak Cumartesi akşamı 81. Yeni bölümüyle ekrana gelen ve TRT 1’in başarılı ve reytingi yüksek yapımlarından olan Gönül Dağı bu akşam yine heyecanlı ve umut dolu bir bölümle seyirciyle buluşuyor. 81. Bölümde Taner, Ramazan ve Veysel yeniden başladıkları birlikteliklerinde kasabalıların ihtiyaçlarını öğrenmek ve buna göre bir yatırım yapmak için harekete geçerler. Amaçları bu sefer doğru yatırımı bulmak ve buna göre çalışmalar yapmaktır. Bu arada oğlu Ali ile birlikte tek başına yaşayan Taner’in üzerindeki baskı iyice artmıştır. Annesi Halime Taner’in ısrarla yeniden evlenmesini istemektedir. Üstelik bu konuda ona en büyük desteği Taner’in ablası Zahide vermektedir. Ancak Taner’in yeniden evlenmeye niyeti yoktur ve bu baskıdan kurtulmak için oğlu Ali’yi de alarak evden ayrılır. Öbür taraftan Ramazan’ın girdiği işlerde tutunamaması Asuman’ı üzemeye ve endişelendirmeye başlamıştır. Bunun için çözümler arayan Asuman Ramazan’dan gizli bir planı devreye sokar. Ciritci Abdullah ise Divane ile yüzleşebilmek için çıktığı yolculuktan geri dönmüştür ve artık bu yüzleşmeye hazırdır. TRT 1 ekranlarının sevilen dizi Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da 81. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

07-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar