Duy Beni Dizisi Çekimlere Başladı! Peki Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Duy Beni Dizisi Çekimlere Başladı! Peki Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Süreç Film tarafından hazırlanan ve yakında Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Duy Beni dizisi sete çıktı ve çekimlere başladı. Peki dizinin oyuncuları kimler?

Yaz sezonuna oldukça iddialı projelerle hazırlanan Star Tv yaz sezonunda seyirciye büyük sürprizler hazırlıyor. Ah Nerede dizisi ile şimdiden rakiplerinin önüne geçmeyi başaran kanal için Süreç Film tarafından hazırlanan Duy Beni adlı dizide iddialı yapımlardan biri olarak kabul görüyor. Yaz sezonunun daha çok romantik komedi türünde olan yapımlarının aksine bir gençlik ve dram dizisi olacak olan Duy Beni aynı zamanda farkındalık yaratarak sosyal içerikli güçlü bir mesajı da seyirciye verecek. Kadrosunda birbirinden ünlü ve yetenekli isimlerin yer aldığı Duy Beni dizisi geçtiğimiz gün hazırlıklarını tamamlayarak sete çıktı ve çekimlere başladı. Haziran ayının ikinci haftasında ekrana gelmesi planlanan dizi şimdiden merak uyandırmayı başardı.

Duy Beni Dizisi Oyuncuları Kimler?

Süreç Film tarafından Star Tv için hazırlanan Duy Beni dizisi geçtiğimiz gün sete çıkarak motor dedi. Yönetmen koltuğunda Ali Balcı’nın oturduğu dizi Makbule Kosef tarafından kaleme alınıyor ve kadrosunda da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Kadrosuna son olarak başarılı ve güzel oyuncu Ege Kökenli’nin rehber öğretmen Bahar karakteriyle katıldığı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ve canlandıracakları karakterler ise şöyle sıralanıyor

·         Berk Hakman (Selim)

·         Caner Topçu (Kanat)

·         Rabia Soytürk (Ekim)

·         Ege Kökenli (Bahar)

·         Burak Can (Aziz)

·         Sümeyye Aydoğan (Melisa)

·         Helin Kandemir (Meltem)

·         Durul Bazan (Fikret)

·         Murat Daltaban (Rıza)

·         Yeliz Akkaya (Suna)

·         Aytaç Uşun (Halil)

·         Alper Atak (Süleyman)

·         Feride Çetin (Neşe)

·         Bedir Bedir (Hasan)

·         Hamdi Alp (Selçuk)

·         Sena Gençtürk (Ceyda)

·         Ve Cemre Özşişman (Emine).

Duy Beni Dizisi Konusu Ne?

Süreç Film tarafından hazırlanan Duy Beni dizisi Gençlik ve dram türünde ele alınıyor. Dizi toplumsal farkındalığa vurgu yaparken aynı zamanda özellikle lise çağındaki gençlerin sorunlarını ve yaşam tarzlarını seyirciyle buluşturacak. Dizide lise öğrencileri arasında yaşanan olaylar ekrana getirilirken özellikle bazı öğrencilerin nasıl istismar edildiğini ve arkadaşları ve çevresi tarafından psikolojik ve fiziksel zorbalığa maruz kaldığını anlatacak. Dizide lise öğrencisi Ekim’in bir arkadaşına araba çarpıyor. Çarpan araba kaçarken Yaralanan Meltem ne yazık ki felç kalır. Mahalleli kaçan arabanın peşine düşerken araba karanlık sırları olan bir koleje girer.

03-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar