Ebru Gündeş’in Şaşırtan Ev Kuralları

Ebru Gündeş’in Şaşırtan Ev Kuralları
Magazin dünyasının ünlü isimlerinin ev halleri sık sık haber konusu olur. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in ev kurallarıyla ilgili haberde magazin basında ve sosyal medyada gündem oldu.

Magazin basınında zaman zaman ünlü isimlerle ilgili bilinmeyen özellikler haber konusu yapılır. Ünlü isimlerin nasıl yaşadıkları, evlerindeki tavır ve davranışları, kuralları çoğunlukla bu isimlerin sevenleri tarafından fazlasıyla merak edilir ve araştırılır. Bu durumda magazin sayfalarında bu konularla ilgili yapılan haberlerde pek çok kimse tarafından merak edilir ve okunur. Geçtiğimiz günlerde yine bu ünlü isimlerle ilgili bir haber magazin basınında ve sosyal medyada her aldı. Bazı ünlü isimlerin yaşamlarındaki kurallar okuyucular tarafından merakla okunur. Ünlü şarkıcı ve magazin basının önde gelen isimlerinden olan şarkıcı Ebru Gündeş’in bazı ev kuralları da okuyucular tarafından oldukça ilginç bulundu. Ünlü şarkıcının normal hayatında evdeki yaşamında kendisinin ve yanında çalışanların uyduğu bu kuralları merak eden takipçilerimiz için derledik.

Çalışanlarının Ayakkabısını Kendisi Alıyor

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş magazin basının önde gelen isimlerinden biri. Her yaptığı olay oluyor ve her sözü gündemi belirliyor. Bu ünlü ismin ev kuralları da sevenlerinin merak konusu oldu. Ünlü isim Ebru Gündeş’in ev yaşamında radikal kuralları oldukça ilgi çekti. Ebru Gündeş kesinlikle ev içinde terlikle gezilmesinin istemediğini belirterek yanında çalışanlarında bu kurala uymasını istiyormuş. Ünlü isim evinde çalışanların ayak numaralarını bağlı bulundukları şirketten talep ederek bu kişilere belli bir markanın spor ayakkabısını alıyor ve ev içinde bu şekilde çalışmalarını istiyormuş. Ayrıca ünlü şarkıcı yaşadığı yer olan Kanlıca’da görev yapan belediyenin temizlik çalışanlarına haftada bir kahvaltı veriyormuş.

Ebru Gündeş Hakkında!

Şu sıralar O Ses Türkiye programında Jüri üyeliği yapan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş söylediği şarkılarla pek çok insanın kalbinde taht kuran bir isim. Önde gelen şarkıcılardan olan Ebru Gündeş aynı zamanda magazin basının da önemli simalarından. İlk olarak Ünlü isim Emel Sayın’ın vokalisti olarak sahnelere çıkan Ebru Gündeş’e Emel Sayın “Sincabın” diye hitap ediyor ve Ebru Gündeş’i çok seviyormuş. 90’lı yıllarda birlikte çalışan ikili 1993 yılında Ebru Gündeş’in kendi albümünü çıkarmasıyla yollarına ayrı olarak devam etmişler. Hayatında üç kez evlenen ve yine üç kez boşanan Ebru Gündeş’in en uzun evliliği 11 yılla Reza Zarrab ile olmuş ve bu evlilikten Alara adında bir kızı var.

17-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar