Ünlü Rapçi Murda Gözaltına Alındı

Ünlü Rapçi Murda Gözaltına Alındı
Konser için Sakarya’ya gitmek için Sabiha Gökçen Havaalanına inen ünlü Rapçi Murda burada polis tarafından gözaltına alındı.

 

Dün akşam gelen bir haber müzik dünyasında özelliklede rap dünyasında büyük bir şaşkınlık yaşanmasına sebep oldu. Rap müziğinin sevilen isimlerinden Murda lakaplı şarkıcı Mehmet Önder Doğan’ın havalimanında gözaltına alındığı öğrenildi. Bir konser için Türkiye’ye gelen ve Sabiha Gökçen Havalimanına inen şarkıcı Murda buradan Sakarya’daki konser alanına gidecekti. Akşam saatlerinde düzenlenen konser için yüzlerce isim ünlü Rap şarkıcısını beklerken konser alanına gelen haber bir anda herkesi şaşkınlığa uğrattı. Gelen haberlere göre ünlü şarkıcı Murda göz altına alınmıştı. Bu durum üzerine konser alanındaki seyircilerin meraklı halleri ve ne yapacaklarına ilişkin kararsız tavırları dikkatleri çekti. Daha sonra konsere gelen 2500’e yakın seyirciye organizasyon şirketi tarafından bilet iadesi yapılırken Murda’nın bir sonraki akşam konsere çıkacağı öğrenildi.

Gözaltına Alındı

Murda lakaplı ünlü rapçi Mehmet Önder Doğan Sabiha Gökçen Havalimanında gözaltına alındı. Sakarya’daki konserine gitmek için Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen ünlü ismin pasaportunda bir sorun çıktığı ve bu sebeple gözaltına alındığı öğrenildi. Ünlü ismin yarım kalan konserinin ise bir sonraki gün yapılacağı öğrenildi. Ünlü ismin tam olarak neden gözaltına alındığı konusunda bir açıklana yapılmadı. Ayrıca ünlü ismin ne kadar süre gözaltında kalacağı da bilinmiyor. Konser alanında bekleyen seyirciler ise bu gelişme üzerine şaşkınlığa uğradı ve konser bileti paralarını geri alabilmek için organizatörle görüşmeye çalıştı.

Rapçi Murda Kimdir?

Konser vermek için geldiği Sabiha Gökçen Havalimanında pasaport sorunu nedeniyle gözaltına alınan ve tam adı Mehmet Önder Doğan olan ünlü Rap şarkıcısı Murda 30 Ocak 1984 yılında Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatının sonunda müzikle uğraşmaya başlayan ünlü isim ünlü şarkıcı Ezhel ile tanışmasının ardından Türkiye’de çalışmalara başlamıştır. 2008 yılında ilk EP’sini hazırlayan ünlü isim özellikle genç kitle tarafından çok sevilmektedir. Ünlü isim Murda 2015 yılında çıkardığı parçaları daha sonra bir albümde birleştirmiştir. Ünlü ismin Ezhel ile birlikte seslendirdiği Aya adlı parça YouTube’de 107 milyonun üzerinde izlenmiştir. Ünlü ismin çıkardığı albümler Baba ve Doğa adıyla çıkarılmıştır. Ünlü şarkıcının ayrıca pek çok Single’ları vardır.

17-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar