Bergen Filmi’nin Çekimleri Sonunda Başladı!

Bergen Filmi’nin Çekimleri Sonunda Başladı!
80’li yıların ünlü ismi şarkıcı Bergen’in hayatını ve sanat yaşamını anlatacak Bergen Filmi için bugün set başı yapıldı ve çekimler başladı

Acıların Kadını lakabını taşıyan ve hayatı boyunca birçok acı olay yaşayan arabesk müziğinin ünlü isimlerinden Şarkıcı Bergen’in hayatını anlatacak olan ve üzerinde uzun zamandır çalışılan sinema Filminin çekimleri nihayet bugün başladı. Oyuncu kadrosunda pek çok ünlü ismi bulunduran ve sinemaseverlerinde heyecan ve merakla beklediği filmin hazırlıkları uzun süredir yapılıyordu. Özellikle cast çalışmaları sırasında oldukça titiz bir çalışma yürütülen Bergen Filmi için geçtiğimiz ay çekim tarihi için gün verilmiş ve filmin artık çekim için hazır olduğu belirtilmişti. Okuma provaları oldukça heyecanlı ve neşeleş geçen filmin çekimlerinin yaklaşık 6 hafta sürmesi bekleniyor.

Bergen Filmi Set Başı Yaptı

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği yerli filmlerden biri olan ve uzun süren bir hazırlık sürecinin ardından set başı yaparak çekimlere başlayan Bergen Filmi yeni sezonda yerli filmler içinde en çok merak edilen proje olarak görülüyor. Yönetmen koltuğunda Caner Alper ve Mehmet Binay’ın oturduğu ve kadrosunda Farah Zeynep Abdullah (Bergen), Erdal Beşikçioğlu (Halis), Tilbe Saran, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Ali Seçkiner Alıcı, Suzan Kardeş, Nurcan Eren, Damla Çerçişoğlu ve Çağdaş Tekin gibi usta isimler rolalıyor.  Filmin çekimlerinin başladığını güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Filmde Acıların Kadını Bergen’i canlandıracak olan Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Başladık ilk gün bitti, valla başladık” ifadelerini kullandı.

Bergen Filmi’nin Kahramanı Bergen Kimdir?

Acıların Kadını lakabını taşıyan ünlü şarkıcı Bergen 16 Temmuz 1960 yılında mersin’de dünyaya gelmiştir. Asıl adı Belgin Sarılmeşer olan ve bir dönem ünlü şarkılara imza atan ve milyonlarca hayranı bulunan Belgen arabesk müziğinin en önemli isimlerinden biri olarak tarihlere geçmiştir. Sahnelerde adeta fırtına gibi esen Belgen İzmir’de sahne aldığı bir konserinde eşi Halis Serbest’in azmettirmesiyle yüzüne kezzap atılmış ve bu saldırıda ünlü isim iki gözünü de kaybetmiş ve kör olmuştur. Daha sonra sahne ve plak çalışmalarına devam eden ünlü isim 14 Ağustos 1989 yılında eşi Halis Serbest tarafından bu sefer vurularak öldürülmüştür.

17-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar