Ebru Şahin sert çıktı: “Yazılan her şey yanlıştı”

Ebru Şahin sert çıktı: “Yazılan her şey yanlıştı”
Hayranları Ebru Şahin hakkında çıkan söylentileri ve güzel oyuncunun neden tepki gösterdiğini merak ediyor. İşte o söylentiler ...

Atv’nin reyting şampiyonu ödüllü dizisi Hercai’nin başrol oyuncusu Ebru Şahin hakkında çıkan söylentilere sert çıktı: “Yazılan her şey yanlıştı.” Hayranları Ebru Şahin hakkında çıkan söylentileri ve güzel oyuncunun neden tepki gösterdiğini merak ediyor. İşte o söylentiler ve Ebru Şahin’den samimim açıklamalar. Şimdi detaylar

Ebru Şahin sert çıktı: “Yazılan her şey yanlıştı”

Geçen yıl yayınlandığı Cuma günlerine damga vuran Hercai dizisinin başrol oyuncu Ebru Şahin bir süredir basketbolcu Cedi Osman ile beraber görüntüleniyor. Haklarında dedikodu üretilen ikiliden Ebru Şahin sonunda dayanamadı, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye içini döktü. Güzel oyuncunun kariyerinden aşk hayatına kadar birçok soruya verdiği cevabı takipçilerimizle paylaşıyoruz.

Sizin adınıza karar veriliyor

Hakan Gence’nin “Bir süredir Cedi Osman’la birliktesiniz, bir anda magazinin gündemine düşme haliyle nasıl başa çıktınız?” sorusuna bir dokun bin ah işit hesabı cevap veren Ebru Şahin şu açıklamada bulundu: “Bugüne kadarki kariyer yolculuğumda hep işimle gündeme gelmek istedim, özel hayatımı gösterme çabam hiç olmadı ve buna çok dikkat ettim. Ama ne yazık ki bazen elinizde olmayan sebeplerden sizin adınıza kararlar veriliyor. Siz de bu işin ustası değilseniz önce bizim gibi hayretler içinde bakakalıp sonra “E o zaman dürüstçe paylaşalım” diyorsunuz. Bu sefer de oradan başka bir algı yaratılıyor. Yani bu işler benim anlayabileceğimden karışıkmış. O yüzden oturup geçmesini bekliyor, doğrusunu bildikten, içiniz rahat olduktan sonra dert etmemeyi öğreniyorsunuz.”

Herkes ne yaptığını ve amacını biliyor

Güzel yıldız anlaşılan Cedi Osman ile olan arkadaşlık ilişkisinin abartılmasından oldukça rahatsız olmuş. Bunun üzerine Hakan Gence konuyu biraz daha derinleştirmek için şu soruyu sordu. “İlişkiyi önce reddettiğiniz, ardından kabul ettiğiniz yazıldı. “Benim rüzgârım o kadar sert esmiyor” dediğiniz paylaşım çok konuşuldu. İşin aslı neydi?”

Bakın Hercai’nin başarılı başrol oyuncusu bu soruya nasıl cevap vermiş? Hep birlikte okuyalım: “Yazdığım o yazının halen arkasındayım, çünkü ortada ne bir ilişki vardı ne de ihtimali. Yazılan her şey yanlıştı. Ayrıca 10 gün sonra aramızda böyle bir şey olacağını önceden bilsem bile, gerçek değilken yine o yazıyı yazardım. Çünkü kendimi baskı derecesinde bu durumlardan korumaya çalışırken alakam olmayan kişiler hakkımda onur kırıcı kelimeler seçerek haber yaptılar. “Aynı gün ve ardı ardına farklı kişilerle aşka yelken açtı” denmesi, karakterime yakışmayan, gerçeklik barındırmayan sözler sarf edilmesi çok üzücüydü. Aşk haberlerine değil, o üsluba verdiğim cevaptı yaptığım paylaşım. Zaten herkes vicdanen ne yaptığını ve amacını biliyor. Umarım değmiştir.”

canlitv platformu olarak güzel yıldıza "meyveli ağaç taşlanır" hesabı dedikodulara aldırış etmemesini sadece işiyle ilgilenmesini salık veriyoruz.

17-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar