Ebru Şallı’nın 8 Yaşındaki Oğlu Vefat Etti!

Ebru Şallı’nın 8 Yaşındaki Oğlu Vefat Etti!
Ünlü Manken ve Sunucu Ebru Şallı’nın 8 yaşındaki oğlu Pars dün gece hayatını kaybetti. Pars son bir yıldır Lenfoma hastalığı sebebiyle tedavi görüyordu. İşte detaylar!

Magazin ve sosyal medya gündemi son dakika haberiyle adeta şok oldu. Ünlü manken, sunucu Ebru Şallı’nın 8 yaşındaki oğlu Pars dün gece tedavi gördüğü Maslak’taki bir hastanede hayatını kaybetti. Son bir yıldır lenfoma hastalığı sebebiyle tedavi gören 8 yaşındaki Pars, Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan’dan olan çocuğuydu. Bir anda magazin ve sosyal medyada ilk sıralara yerleşen haberin ardından Ebru Şallı ve ailesinin derin üzüntü içinde oldukları ve Pars’ın vefatının aileyi adeta yıktığı öğrenildi. Öğlen namazının ardından Kilyos mezarlığına defnedilen Küçük Pars için ünlüler dünyasından da onlarca mesaj ve ailesine başsağlığı mesajları yayınlandı.

Ebru Şallı’nın Acı Günü!

Ünlü isim Ebru Şallı 8 yaşındaki oğlu Pars’ın vefat haberiyle adeta yıkıldı. Ünlü ismin eski eşi Harun Tan’dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars son bir yıldır lenfoma tedavisi görüyordu. Dün gece Maslak’taki bir hastanede vefat eden 8 yaşındaki Pars’ın vefatı Ebru Şallı ve ailesini derinden üzerken aile ikinci bir darbeyi de koronavirüs sebebiyle cenaze törenine tüm ailenin katılamamasıyla yaşadı. Ebru Şallı geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda “önceliğim Pars’ın sağlı” demiş ve oğlu için birçok tedavi yöntemi uygulandığını belirtmişti. Dün gece vefat eden Pars’ın ardından birçok ünlü başsağlığı mesajları yayınladı. Bunlardan bazıları şunlar:

Işın Karaca: Küçük Melek, Allah gani gani rahmet eylesin, anneciğine babacığına sabırlar versin… O kadar üzüldüm ki… Konu çocuklarımız olunca kelimelerim hep eksik… Cennet bahçelerinin meleği Pars, Huzurlu uyu…

Deniz seki: Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Allah’ım sana güç kuvvet versin. Haberi duyduğum andan itibaren yıkıldım. Başınız sağ olsun. Küçücük Pars şimdi melek oldu. Çok çok üzgünüm.

Yeşim Salkım: Çok üzgünüm hiçbir anne ve babaya rabbim bu acıyı yaşatmasın. Sevgili Ebru size sabır versin başın sağ olsun.

Hilal Cebeci: Ebru Şallı’ya Allah sabır versin, çok büyük bir acı. Allah yardımcısı olsun minik melek oğlu Pars mekanı cennet olsun, o kadar üzüldüm ki anlatamam.

Lenfoma Hastalığı Nedir?

Ünlü isim Ebru Şallı’nın 8 yaşındaki oğu Pars’ın hayatını kaybettiği haberiyle birlikte binlerce insan lenfoma hastalığının ne olduğunu merak etmeye başladı. Lenfoma hastalığı, vücudun savunma hücreleri olan lenfositlerin kanserleşerek kontrolsüz büyümesidir. Lenf kanserinin en sık görüldüğü yerler, lenf bezleridir. Lenf bezleri vücudun en önemli savunma mekanizmalarından biridir. Vücudumuzda bulunan binlerce lenf bezi, enfeksiyon ve hastalıklara karşı direnmemizi sağlayan bağışıklık sisteminin en önemli parçasıdır. Lenfoma meydana geldiğinde lenfatik sistemin hücreleri olan lenfositler bozuluyor ve çoğalıyor, böylece daha anormal hücreler oluşturuyor.

Küçük Pars’ın cenazesi öğle namazının ardından Kilyos mezarlığında toprağa verildi. Bizde canlitv.com ailesi olarak Küçük PARS’a Allahtan rahmet ve başta annesi ve babası olmak üzere tüm yakınlarına sabırlar diliyoruz.

17-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar