Ebru Şancı’dan Bircan Bali’ye “Uraz’la sen yattın” sözüne açıklama geldi

Ebru Şancı’dan Bircan Bali’ye “Uraz’la sen yattın” sözüne açıklama geldi
Ebru şancı: "Olmaması gereken saçma sapan bir şey çıktı ağzımdan hayatlarında birbirlerini görmemişler. Ne sen onu ne o seni hayatı boyunca gördü. Benim hızlı konuşmam yüzünden..."

Ebru Şancı ve Bircan Bali Hangi magazin programını sunuyorlar?Söylemezsem Olmaz magazin programı hangi kanalda yayınlanıyor?Ebru Şancı o çirkin iddiayı Bircan Bali’ye niçin söyledi? Türkiye’yi ayağa kaldıran o sözler ne idi? Bir sonraki programda yaptığı yanlışı Ebru Şancı nasıl açıkladı? Bircan Bali kimdir? Konu ile ilgili tüm merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ....

Ebru Şancı’dan Bircan Bali’ye “Uraz’la sen yattın” sözüne açıklama geldi

Bircan Bali ve Ebru Şancı sunucuları oldukları Beyaz TV’nin magazin programı Söylemezsem Olmaz’da söz bir ara Uraz Kaygılaroğlu’na ve uykusuyla ilgili olarak söz geldiğinde büyük bir gafa imza atmışlardı.  Ebru Şancı, Bircan Bali’yi kastederek Uraz Kaygılaroğlu ile ilgili olarak “Ben yatmadım, sen yattın!” deyince ortalık karışmıştı. Halbuki o program esnasında Bircan Bali her ne kadar Uraz Kaygılaroğlu’nu tanımam, bilmem, hiç karşılaşmadım dese de tüm bu söyledikleri güme gitti.

Bircan Bali: “Uraz Kaygılaroğlu’nu ömrümde görmedim”

Magazin dünyasını altüst eden bu çirkin iddialar karşısında program arkadaşı Bircan Bali’nin çok mağdur olduğunu ifade eden Ebru Şancı açıklamasında "Kızın üstüne yapıştı çok üzüldüm. Ben çok hızlı konuşan bir kadınım yutarak konuşuyorum, olmaması gereken saçma sapan bir şey çıktı ağzımdan hayatlarında birbirlerini görmemişler. Ne sen onu ne o seni hayatı boyunca gördü. Benim hızlı konuşmam yüzünden" ifadelerini kullandı. Böylelikle Bali’nin defalarca tanımam etmem demesi doğrulanmış oldu. Sanatçıların, sunucuların konuşurken daha dikkatli konuşmasının dane kadar gerekli olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Açıklama esnasında Bircan Bali “Benden bahsediyorsun değil mi?Ömrümde görmedim. Eski eşini de çok severim. Hatta bir ara bir işleri olmuştu da  çocuklarına ben bakarım gözünüz arkada kalmasın bile demiştim.”

Bircan Bali kimdir?

4 Ocak 1988 tarihinde Adana’da dünyaya gözlerini açtı. Üniversite eğitimini Muğla Üniversitesi’nde yapan Bircan Bali 6 Temmuz 2013’ te Şenol İpek ile evlenmiştir. Sunucusu olduğu Söylemezsem Olmaz programı’nda 2017 yılında “Kocam beni kesin aldatmıştır.” İfadeleriyle olay oldu. Nitekim 2021 yılında eşi ile boşanma haberini sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile  duyurdu. Ardından 2022 Eylül ayında avukat Ömer Gezen ile ikinci kez nikah masasına oturdu.

21-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar