Ece Erken eşinden kalan saatleri sattı mı?

Ece Erken eşinden kalan saatleri sattı mı?
Ünlü sunucu Ece Erken, öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili iddialarla gündeme gelmeye devam ediyor. Ece Erken eşinden kalan saatleri 15 milyona sattı mı?

Eşinin öldürülmesiye zor günler yaşayan Ece Erken çeşitli iddialarla gündeme geliyor. Ünlü sunucu hakkında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kalan saatleri sattığı ve 15 milyon lira gelir elde ettiği iddia edilmişti. Ece Erken bu iddialara isyan etti ve sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından banka hesabının ekran görüntüsünü paylaşan Ece Erken hesaplarında bloke olduğunu söyledi. Ece Erken, "Eşimden bana tek kuruş kalmadı" ifadesini kullandı. Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saatleri ile ilgili de konuştu. Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saatlerini sattı mı?

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saatlerini sattı mı?

Ece Erken eşinin bir restoranda kurşun yağmuruna tutularak öldürülmesiyle şok yaşamıştı. Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Ece Erken bu ölümün ardından zor günler yaşıyor. Bir yandan eşinin katilleri ile adalet mücadelesini sürdüren Ece Erken diğer yandan hakkında magazin basınında çıkan haberlerle gündeme geliyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin ardından Ece Erken hakkında, "Eşinin 12 adet saatini satarak 15 milyon lira gelir elde etti" haberleri yapıldı. Bu haberlere ateş püsküren Ece Erken sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve saat iddialarına cevap verdi. Ece Erken, "Eşimden bana tek kuruş kalmadı. İki evimde tedbir kararı var. Tek saati vardı, o da abisinde, bende sadece 2,3 tesbihi kaldı onu da istediler vermedim" dedi.

Ece Erken o iddialara ateş püskürdü

Ece Erken başından geçen üzücü olayla oldukça sarsılmıştı. Yaşananların ardından ortaya atılan iddialar da Ece Erken'i isyan ettirdi. Hakkında yapılan gerçek dışı haberlere karşı yasal yollara başvuracağını söyleyen Ece Erken, eksi bakiyede olan hesabının ekran görüntüsünü de paylaştı. Ece Erken paylaşımında, "Eşim katledildikten 2 gün sonra tüm yaşadıklarımı, tüm samimiyetimle kendi sayfamda anlatmıştım. Tespihlere kadar istendiğini, her şeyin alındığını… Bu nasıl bir acımasızlıktır ki eşimin olan tek saatini ailesinin almasına rağmen sabah gazetesinin beni saatlerini satan kadın olarak göstermesi… Bizim aramızda paranın P'si geçmezdi, benim aldığım evde otururduk, aidatı Şafak öderdi, evladıma o bakardı, benim tek derdim evladımın iyi olması ve artık önüme bakmak, çalışmak. Beni haberlerinize meze yapmayın lütfen … bu haberi kim yaptırdığı pazartesi açacağım dava sonucu ortaya çıkacak ve paylaşacağım elbette" ifadelerini kullandı.

10-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar