Melek Mosso’dan doğalgaz faturası isyanı

Melek Mosso’dan doğalgaz faturası isyanı
Doğalgaz faturasının 6700 TL gelmesine kızan Melek Mosso, “ Gören saray ısıtıyorum sanır. Ben bir vatandaş olarak bu faturaları ödemek için yaşamak istemiyorum . “ dedi

Melek Mosso ‘ ya ne kadar doğalgaz faturası geldi? Yüksek gelen faturaya Mosso ‘ nun tepkisi ne oldu ? Faturalara isyan eden başka ünlüler de var mı ?  Melek Mosso kimdir? Melek Mosso hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde . İşte detaylar …

Melek Mosso’dan doğalgaz faturası isyanı

Doğalgaz faturasının 6 bin 700 TL gelmesine kızan ünlü şarkıcı Melek Mosso, “ Gören saray ısıtıyorum sanır. Ben bir vatandaş olarak bu faturaları ödemek için yaşamak istemiyorum . “ şeklinde paylaşım yaptı . Faturalara gelen zamlar sadece vatandaşları çileden çıkarmıyor. Önceki haftalarda Ece Erken ‘in doğalgaz faturasını göstererek “ Kira gibi ! “ şeklinde yaptığı paylaşımın bir benzerini de Melek Mosso yaptı .

Melek Mosso : “Gören saray ısıtıyorum sanır ! “

6.700 TL tutan aylık doğalgaz faturasını sosyal medya hesabından paylaşan Mosso ; ““Kabul edemiyorum, hazmedemiyorum , bıktım . Gelen zamlar faturama şu şekilde yansımış . Evim büyük evet ama geçen kış kombiyi en köklediğim zaman 3 küsur gelirdi . Gören saray ısıtıyorum sanır . Ben vatandaş olarak bu faturaları ödemek için yaşamak istemiyorum . Şimdi ‘ paran var ödersin ’ diyen troller olacaktır. Arkadaşlar bu hepimizin faturasına yansıyan bir durum . Hadi ben ödedim siz nasıl ödeyeceksiniz ? Ben onun derdindeyim . ”

Melek Mosso kimdir ?

11 Kasım 1988 Kayseri ‘ de dünyaya geldi. Daha 7 yaşındayken ilk bestesini yaptı . Küçük yaşlarda Türk Halk Müziği ve bağlama dersleri aldı. Güzel Sanatlar Lise ‘sinde flüt çalmaya başladı . Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öüretmenliği Bölümü ‘ nde tamamladı. Asıl soyismi Davarcı olup İtalyanca bir müzik terimi olan Mosso ‘ nun manası gittikçe hızlanandır . Üniversite sonrası İstanbul Kadıköy – Beşiktaş vapur hattında müzik yaparak tanındı . Bunun yanı sıra yan flit, piyano, armoni ve solfej dersleri verdi. Özel bir firmanın düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülü kazandı . O Ses Türkiye yarışmasına katıldı . Yıldız Tibe ‘ nin Vursalar Ölemem şarkısını coverlayarak youtube de yayınladı ve bu eser 15 milyondan fazla dinlendi.

03-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar