Ece Erken Söylemezsem Olmaz Programından Neden Ayrıldı?

Ece Erken Söylemezsem Olmaz Programından Neden Ayrıldı?
Ünlü sunucu Ece Erken hakkında çıkan iddialar sebebiyle zor günler geçiriyor. Ece Erken sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programından istifa etti! İşte detaylar!

Yılların usta televizyoncusu ve sunucusu Ece Erken bir süredir Beyaz Tv’de sabah kuşağında ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu yapıyor. Ünlü sunucu Ece Erken ve Bircan Bali’nin birlikte sunduğu ve magazin dünyasında olup bitenleri ekrana taşıyan program seyirciden de oldukça ilgi görüyor. Program magazin dünyasında yaşananları, ünlülerin yaşantılarını ve gündemde yer alan dedikodu ve açıklamaları seyirciyle paylaşıp ve gelişmelerden haberdar ediyor. Ancak bir süredir program sunucularından Ece Erken’le ilgili magazin dünyasında ve sosyal medyada yazılıp çizilenler ve yapılan yorumlar sunucuyu oldukça yıpratmış görünüyor. Tüm bunların üstüne bir de her gün yayınlanan bir program da çalışmak sunucu için çok zor gelmiş olacak ki Ece Erken kendi programının canlı yayınında istifa etti. İşte detaylar!

Ece Erken Programda İstifa Etti!

Beyaz Tv’de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Ece Erken programdan ayrıldı. Sunucu sabah trafikten dolayı yayına geç gelirken programda Ece Erken’in yerine magazin yorumcusu Bircan Bali haberleri sundu. Yayına geç giren Erken oldukça üzgün bir ifadeyle istifa ettiğini açıkladı. Ünlü sunucu Ece Erken “Benim için çok zor bir gece oldu çünkü söylenenlere ve bilmeden yargılayanlara çok üzüldüm. Allah çok büyük ve çok güveniyorum, gerçekler ortaya çıkacaktır. Ben hiçbir zaman üçüncü şahıs olmadım. İstifa etmem falan istenmedi ama tatile ihtiyacım var” açıklamasını yaparak Söylemezsem Olmaz Programını bıraktığını açıkladı.

Ece Erken Kimdir?

11 Mayıs 1978 yılında Çorlu’da dünyaya gelen Ece Erken sunuculuk hayatına henüz 12 yaşındayken Kıbrıs’ta bayrak radyo Televizyon’da başladı. Ardından Ankara’da televizyonlarda sunuculuk yapmaya başlayan sunucu daha sonra İstanbul’da Kral Tv’de sunuculuk yapmaya başladı. Birçok radyoda da görev yapan sunucu ayrıca Star Tv, Show Tv, Atv, Fox Tv ve TRT 1’de çeşitli programlarda sunuculuk yaptı. Son olarak Beyaz Tv’de sunuculuk yapan Ece Erken ayrıca dizilerde de rol aldı. Oyuncunun rol aldığı diziler arasında Aşk ve Gurur, Lise Defteri ve Nilgün Nilgün adlı yapımda bulunuyor. Sunucunun bundan sonra meslek hayatına nasıl devam edeceği ve hangi televizyon ya da dizide görev yapacağının haberleri geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

13-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar