Ece Erken’den duygulandıran paylaşım!

Ece Erken’den duygulandıran paylaşım!
Zor günler geçiren ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma düştüğü notla sevenlerini hüzne boğdu. İnşallah bizi cennetten izliyorsun”

40 gün önce talihsiz bir şekilde öldürülen Beşiktaşlı yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken’den duygulandıran paylaşım geldi. Zor günler geçiren ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma düştüğü notla sevenlerini hüzne boğdu. İnşallah bizi cennetten izliyorsun” diyerek not düşen Ece Erken’in paylaşımı ve son durumu haberimizde. Şimdi detaylar

Ece Erken’den duygulandıran paylaşım!

Uzun süre magazin gündemini meşgul ettikten sonra Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 7 ay önce evlenen Ece Erken’in mutluluğu kısa sürdü. Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu 43 yaşında hayata veda eden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu tüm Türkiye’yi hüzne boğmuştu. Eşinin vefatıyla hayatı alt üst olan Ece Erken, toparlanmaya çalışıyor.

İnşallah cennetten bizi izliyorsundur

40 gün önce eşini kaybeden ece Erken uzun süre kabuğuna çekildi. Show Tv'de uzun yıllar sunuculuk yapan Ece Erken eşinin ölümünden sonra sunuculuğu bıraktı. Sadece sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenleriyle iletişime geçen 43 yaşındaki ünlü isim, eşiyle sarıldığı pozu paylaştı. Pozun altına ise okuyanları duygulandıran şu notu düştü: "Her fotoğrafımızda öyle sarılmışız ki sanki ayrılacağımızı biliyormuş gibi canım Şafak'ım. İnşallah cennetten bizi izliyorsundur, seni çok seviyorum"

Eşim katledilmeden bir gece önce…

Ünlü sunucu Ece Erken geçtiğimiz hafta yaptığı paylaşımda eşiyle son anlarını şöyle anlatmıştı: "Eşim 25 Ocak 20:51'de katledilmeden bir gece önce kafasını tarakla kaşıdığım, bununla dünyanın en mutlu insanı olan bir adamdı. Bir gece sonrası bize acımadan yaşatılanlar, 'Ghostbusters' izlemiştik. Biz böyle küçük şeylerle mutluyduk işte. Bugün canım Şafak'ımın 40'ı! Sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün... Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah'ım kimseye yaşatmasın. Eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız! Ne giydiğim, nasıl göründüğümün önemi olmadığı sadece eşime dua edeceğim bir gün, nefesi o kadarmış benim güzel yüzlümün, hiç hak etmediği şekilde kaybettim ve onu çok sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım. Allah bana 'kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez' diye inanıp yoluma öyle devam ediyorum. Eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum, iyileşiyorum. Hepsine buradan teşekkür ederim. Her insan bazen dökülür, lakin mevsimi gelince Allah yeniden toparlar, toparlayacağım inşallah. Sosyal medyada ilk günden beri tehditler almama rağmen, katillerin peşine düştüm, hadisler paylaşıp kendimi teselli edip iyi insanlardan Yasin okuyup, hatim indirmeleri gibi eşimin ruhunun huzuru için paylaşımlarda bulundum"

25-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar