EDHO oyuncularına 2 ödül birden

EDHO oyuncularına 2 ödül birden
Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları ödül aldı. EDHO oyuncuları Turgay Tanülkü ve Savaş Özdemir'e ödül verildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) uzun soluklu dizilerden biri. Atv ekranlarında altıncı sezonu ile yoluna devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları ödül aldı. EDHO'da başarılı performanslarıyla dikkat çeken Turgay Tanülkü ve Savaş Özdemir yapılan ödül töreninde ödüllerini aldı. EDHO oyuncularına 2 ödül birden verildi. Diamond Of Turkey Ödüllerinin 3. verildi. Maltepe Elite World Asıa Otelde gerçekleşen ödül töreninde birçok ünlü isim ödül aldı. EDHO oyuncuları Turgay Tanülkü ve Savaş Özdemir de ödüle layık görülen isimler arasındaydı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncularına ödül

3. Diamond Of Turkey Ödülleri sahiplerini buldu. Maltepe'de yapılan ödül töreni renkli anlarla tamamlandı. Törende ödül alanlar arasında sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları da vardı. Usta oyuncu Turgay Tanülkü'ye törende Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi. Oyuncu Şavaş Özdemir ise En İyi Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başarılı performanslarıyla dikkat çeken iki isim sahneye çıkarak ödüllerini aldı.

Yaşam Boyu Onur Ödülü Turgay Tanülkü'ye

Hayatı ve sanat yaşamıyla her kesimden insanın sevdiği Turgay Tanülkü 3. Diamond Of Turkey Ödülleri kapsamında Yaşam Boyu Onur Ödülü'nün sahibi oldu. Cezaevlerinde sergilediği oyunlarla birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Tanülkü yetiştirdiği ve evlat edindiği çocuklarla dikkat çeken bir yaşama sahip. Turgay Tanülkü 6. Sezonu yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de hapishaneden çıkan ve kimseye boyun eğmeyen bir karakteri canlandırıyor. Turgay Tanülkü EDHO'da Şahin Ağa karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor.

EDHO oyuncusu Savaş Özdemir'e En İyi Oyuncu ödülü

3. Diamond Of Turkey Ödülleri En İyi Oyuncu ödülü de yine EDHO oyuncusu Şavaş Özdemir'in oldu. 1970 doğumlu Savaş Özdemir Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi karakteriyle yer alıyordu. Sevilen başarılı oyuncu Savaş Özdemir aynı zamanda seslendirdiği rock tarzı şarkılarla da biliniyor. Savaş Özdemir daha önce de fenomenleşen dizi Kurtlar Vadisi'nde rol almıştı.

17-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar