Zerrin Özer’den Çarpıcı Açıklamalar

Zerrin Özer’den Çarpıcı Açıklamalar
Ünlü sanatçı Zerrin Özer’den duyanları ve okuyanları şok eden ifadeler geldi. Bir programda hayatıyla ilgili itiraflarda bulunan Zerrin özer tecavüze uğradığını anlattı.

Bugün magazin dünyası ve sosyal medya inanılmaz bir açıklama ve ifadelerle sarsıldı. Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalındaki Dur Bi Dinle adlı programa konuk olan ünlü sanatçı Zerrin Özer yaptığı birbirinden çarpıcı ifadelerle adeta ağızları bir karış açık bıraktı. Ünlü şarkıcı tecavüze uğradığından, annesinin kendisi hakkındaki düşüncelerine, Amerika’da ayakta alkışlanmasından yıllarca içinde sakladığı acılara kadar pek çok konu hakkında son derece açık ve samimi açıklamalarda bulundu. Duyanları adeta şok eden ifadeler sonrası ünlü ismin sevenleri ve takipçileri desteklerini ünlü isimle paylaştılar. İşte Zerrin Özer’in o çarpıcı açıklamaları!

Abim Dediğim Kişinin Tecavüzüne Uğradım!

Ünlü isim Zerrin Özer katıldığı bir programda herkesi şok eden açıklamalarda bulundu. Zerrin Özer kendisine tecavüz edildiğini söyleyerek şok ifadelerde bulundu. Zerrin Özer “öyle bir şey var ki, genç kızsınız ve aileniz böyle bir şeye çok önem veriyor. Türkiye böyleydi o zaman. Muhafazakar bir ailem vardı. Şimdiki gibi artık böyle iğrenç bir hale gelmemişti. Bir gün bu olay başıma gelmiş, dayak yiye yiye, yumruk yiye yiye. Üstümde 180 kilo bir adam. Bağırıyorum, ben onu hayatımda en yakın abim biliyorum. Ben o zaman başkasına aşığım ve bir tek ona anlatabiliyorum. Annem Ankara’ya diğer ablamların yanına gitmişti. Tülay ablam burada, Sezen, Pakize abla ile çok yakın arkadaştı. Ben de evde tek kalıyorum, günlerce yorganı çekiyorum ağlıyorum. Diyorum ki ben bunu Tülay ablama söylesem, Tülay ablam gider bu adamı vurur. Annem de bunu duyar kalp krizi geçirir. Ben aileyi bitirmiş olurum dedim. Susmam lazım dedim. Neler yaşadım bir Allah bir ben biliyorum” ifadelerini kullandı.

Yıllarca Sakladım

Ünlü isim yaşadığı bu olayın etkisini uzun süre atlatamadığını bahsederken “sonra anneciğim sana bir şey söylemek istiyorum dedi dedim. Ben şey abiden ayrılmak istiyorum firmadan. Hiç unutmuyorum, Cağloğlu yokuşunda bir tokat attı. Sen şaşırdın herhalde, başına bir iş gelmesini istiyorsun herhalde dedi. Ben nasıl anlatayım anneme. Ben bu adamın suratına baka baka çalıştım. Sonra albüm yaptım, yine devam ettim. Yıllarca ben bunu psikiyatristimle konuştum. Bunu içinden atman gerekiyor dedi. Diyorlar ki Zerrin hep ağlıyor, hep siyah gözlük takıyor, kimseye bakamıyor ki Zerrin” ifadelerini kullandı.

Arkamdan Deli Diyorlardı

Ünlü isim Armağan Çağlayan2ın programında açıklamalarına devam ederken “beni İsmet İnönü keşfetmedi. Onlar Pembe Köşk’te otururdu. Biz de Pembe Köşk’ün karşısındaki binada otururduk. Anneciğime her gün yalvarırdım saçım kirlendiği zaman. Banyodan sonra lütfen saçımı örer imisin diye. Sonra açardım papaz gibi. Sürekli yırtık jean ve bileziklerim vardı. Bir gün adaya gidiyoruz, ablamla birlikte. Lütfen arkamızdan yürür müsün dedi, deli diyorlar dedi. Annem de beni yanında taşımadı sonra. Vapurda bile yanına oturmadım. Benim anneme olan bağlılığım benim bütün idealimi ve istikbalimi kapattı. Amerika’ya gittik ayakta alkışladılar. Abacı ile beraber konsere gitmiştik. Ben bir jazz okudum, arkasından bir türküyü jazz versiyonuyla okudum. Tüm müşteriler ayağa kalktı. Sonra geldiler hemen çalışmayı buraya alalım dediler. Türkiye’ye döndüm, kapak resimleri, bilgileri yolladım. Tam yeşil kart alıyorum, annem, bana sormadan nasıl yaparsın dedi. Anne beraber gidelim diyorum, hayır başımıza bir şey gelir orada diyor. Ben şu anda dünyadan sesleniyordum. Ben Türkiye’de çok tırnağımla kazıdım, alay ettiler, şişko dediler” ifadelerini kullandı.

17-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar