Uyanış Büyük Selçuklu’ya Bir Hafta Ara

Uyanış Büyük Selçuklu’ya Bir Hafta Ara
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinin çekimlerine koronavirüs sebebiyle bir hafta ara verildiği açıklandı.

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve Akli Film tarafından hazırlanan Uyanış Büyük Selçuklu bu sezon başlayan diziler arasında en iyi çıkış yapan ve reyting alan yapımların başında geliyor. Dönem dizisi olan ve özellikle aksiyon sahneleriyle bir anda seyirci tarafından sevilen dizi her hafta seyirciyi ekrana kilitlerken kanal ve yapım şirketinin de yüzünü güldürüyor. Son yayınlanan bölümde yine reytinglerde ilk sırada olan dizi gelecek hafta heyecanla beklenirken son anda yapılan bir açıklamayla seyircisini şok etti. Hem TRT hem de dizinin genel yönetmeni tarafından ayrı ayrı yapılan açıklamalarda diziye bir haftalık zorunlu bir ara verildiği belirtildi. Bunun gerekçesi olarak da dizi setinde ortaya çıkan koronavirüs gösterildi. Seyirci bir hafta ara veren dizi için şimdiden heyecanla yeni bölümün ne zaman olacağını beklemeye başladı. İşte haberin detayları!

Uyanış Büyük Selçuklu’da Koronavirüs Paniği

TRT 1 ekranlarının bu sezon başlayan ve oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun, Hatice Şendil gibi oyuncuların rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi setinde koronavirüs vakaları tespit edildi. Bu sebeple diziye bir hafta ara verilirken bunun yayına da yansıyacağı açıklamalarla seyirciye duyuruldu. Akli Filmin sahibi Emre Konuk tarafından yapılan açıklamada “Önce insan diyerek çıktığımız bu yolda pandemiyle mücadele ediyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın sağlığı için birçok önlem aldık. Yeri geldi seyircimizin anlayışına sığınarak arkadaşlarımızın sağlığı için büyük sahnelerimizden fedakarlık etmek zorunda kaldık. Yine ekibimizin sağlığı için bizi her hafta zirvede tutan kıymetli seyircilerimizden bir haftalık müsaade istiyoruz. İnanıyoruz ki daha güçlü döneceğiz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Kalın sağlıcakla” ifadeleri kullanıldı. Böylece dizinin çekimlerine bir hafta ara verilmiş oldu. Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda ise şimdilik bşir bilgi bulunmuyor.

Son Bölümde Neler Oldu?

Uyanış Büyük Selçuklu’nun yayınlanan son bölümünde yine heyecanlı ve olaylı sahneler ekrana taşındı. Dizide bir süredir yayınlanan Türk Oba Beylerinin ölümüne kimin sebep olduğu, hainin kim olduğu sorusu son bölümde cevap buldu. Sencer’in kurduğu planla Sultan Melikşah’ın kardeşi Melik Tekiş’in hain olduğu net bir şekilde ortaya çıkarken Melik Tekiş bizzat Sultan Melikşah tarafından yakalandı. Öbür taraftan büyük sır Sencer’in Melikşah’ın oğlu olduğu ise en büyük düşman Hasan Sabbah tarafından öğrenildi. Bakalım dizinin yayınlanacak bölümünde nasıl gelişmeler olacak

17-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar