Efsane dizi Behzat Ç. geri mi dönüyor?

Efsane dizi Behzat Ç. geri mi dönüyor?
Bir zamanların popüler dizisi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ekranlara geri mi dönüyor? Dizinin Hayalet'i İnanç Konukçu ve senarist Ercan Mehmet Erdem izleyiciye müjdeyi verdi!

Emrah Serbes'in aynı isimli romanından uyarlanan polisiye dizisi Behzat Ç. 2010-2013 sezonları arasında yayınlanmış türk televizyon tarihinde unutulmazlar arasına girmiştir. Dizi televizyonun yanı sıra beyazperde de kendini göstermiş ve ilk sezonun ardından Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filmiyle sinemaya taşınmıştır. Final yaptıktan sonra ise Behzat Ç. Ankara Yanıyor filmi dizinin devamı niteliğinde olmuştur. Şimdi ise 96 bölüm süren ve 17 Mayıs 2013 tarihinde final yapan dizinin çekimlerinin yeniden başladığı ve 4. sezonuyla ekranlara geri döneceği konuşuluyor. Behzat Ç. nin Netflix'te yayınlanan eski bölümlerinin rağbet gördüğü ve Netflix'in yapımı üstlenmek istediği söylentiler arasında. 

6 SENE SONRA...

Dizide Hayalet karakterine hayat veren oyuncu İnanç Konukçu ve senarist Ercan Mehmet Erdem sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla müjdeyi verdi. 3 sezon boyunca dizinin senaryosunu kaleme alan Ercan Mehmet Erdem İnstagram üzerinden 97. bölümü yazdığı ekran görüntüsünü dizinin jeneriğiyle birlikte paylaşıp ''6 sene sonra... 97.bölüm'' yazısıyla efsane dizinin geri döneceğini duyurdu.

Öte yandan dizide Behzat'ın(Erdal Beşikçioğlu) ekibindeki polislerden biri; Hayalet karakterini canlandıran oyuncu İnanç Konukçu da paylaştığı post ile izleyiciyi havaya uçurdu!

EKİP TOPLANIYOR

Efsane polis Behzat Ç.rolünü üstlenen Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu gibi isimler sözleşmeyi imzalamışken Harun (Fatih Artman) karakterinin eşini oynayan Seda Bakan'da diziye tekrar dahil oluyor. Hamile olması sebebiyle dizide de hamile rolü yapacak ve Behzat Ç. seyircisi Harun karakterinin baba olma heyecanına tanıklık edecek.

BEHZAT Ç. BİR ANKARA POLİSİYESİ KONUSU

Behzat Ç. polis akademisinden mezun olmuş cinayet büroda görev yapmakta olan bir başkomiserdir. Almış olduğu cezalardan dolayı daha fazla yükselememiştir. Ekibiyle beraber Ankara'da yaşanan cinayet olaylarını çözmeye çalışır. Behzatın 3 sezon boyunca ekibiyle yaşadığı macera ve dram dolu olayları, başından geçen aşkları konu alan dizide Ç harfi ile başlayan soyadı hiçbir zaman bilinememiştir. Kızının mezar taşında, makam odasındaki masasında ve imzasında soyadının devamına raslanmaz.

16-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar