Efsane Film Yeniden Vizyonda

Efsane Film Yeniden Vizyonda
İlk olarak ülkemizde 1998 yılında vizyona giren ve ardından 2012 yılında 3D olarak bir kez daha sinemaseverlerle buluşan efsane yapım Titanic bir kez daha vizyonda!

Bundan tam 25 yıl önce tüm dünyayla birlikte ülkemizde de vizyona giren ve milyonlarca seyircinin izlediği efsane yapımlardan Titanik yeniden vizyona girdi. Sinemalarda milyonlarca seyirciye ulaşan ve ayrıca 25 yıl içinde binlerce kez televizyonlarda gösterilen film ilk tazeliğini hala koruyor. Bir neslin ardından gelen genç kuşağın da heyecanla ve beğenerek izlediği film 25. Yılına özel olarak hazırlanan yeni versiyonuyla bir kez daha sinema salonlarında seyirciyle buluşacak. Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren filmde birbirinden ünlü isimler yer alırken bugün bu isimler yaşlanmış durumda. Ünlü gemi Titanik’in batışını ve bu sırada gemide yaşananları dramatik bir dille vizyona getiren filmin başrolünde Kate Winslet ve Leonardo Di Caprio yer almıştı. Filmin yönetmenliğini ise James Cameron yapmıştı.

25. Yıla Özel Yeniden Vizyonda

Beyazperdenin unutulmaz ve efsane haline gelmiş filmlerinden olan Titanik yeniden sinema salonlarına dönüyor. Yönetmen koltuğunda James Cameron’un oturduğu film ilk olarak ülkemizde 20 Şubat’ta vizyona girmiş ve büyük ses getirmişti. 2009 yılına kadar tüm zamanların en çok izlenen ve hasılat elde eden filmi olmayı başaran yapım tüm dünyada büyük bir beğeni yakalamıştı. Filmin ilk yayınının üzerinden tam 25 yıl geçtikten sonra filmin yeniden vizyona gireceği haberleri sinemaseverleri oldukça heyecanlandırdı. Sinemalarda izleyenler kadar bu filmi sinemalarda izlemek isteyenleri de heyecanlandıran bu gelişme sonrası film 10 Şubat tarihi itibariyle yenilenmiş yüzüyle 4K olarak bir kez daha beyazperdede sinemaseverlerle buluştu. Daha önceden de geminin batmasının 100. Yılı dolayısıyla film 2012 yılında da 3 D olarak izleyici karşısına çıkmıştı. Film ilk gösterimi olan 1998 yılında yaklaşık 3 milyon seyirciye ulaşmıştı.

Titanik Hikayesi Ne?

Sinema tarihinin efsane yapımları arasında gösterilen ve Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet’in başrolünde yer aldığı film, Olympic sınıfı bir transatlantik yolcu gemisi olan Titanic’in 15 Nisan 1912 gecesi daha ilk seferinde bir buz dağına çarparak 3 saat gibi bir süreçte batışı ve bu sırada gemiden yolculuk yapan insanların dramatik ve heyecanlı hikayesini konu alıyor. Film 10 Şubat tarihi itibariyle tüm dünyayla birlikte ülkemizde de bir kez daha vizyona girdi.

11-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar