El Kızı 1. bölüm izle

El Kızı 1. bölüm izle
El Kızı 1. bölüm izle: El Kızı dizisinin ilk bölümünü tek parça, online ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

El Kızı 1. bölüm izle: NTC Medya imzasıyla FOX TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. El Kızı dizisi bu akşam ilk bölümüyle FOX TV'den ekrana gelecek. El Kızı dizisi pek çok izleyici tarafından fazlasıyla merak ediliyordu. Önemli isimleri oyuncu kadrosunda bir araya getiren El Kızı dizisinin ilk bölümü milyonlarca izleyici tarafından takip edilecek. El Kızı dizisinin 1. bölümünü online olarak internet üzerinden izlemek istiyorsanız canlitv.com adresinden kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. El Kızı dizisinin 1. bölümünü online, tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

El Kızı 1. bölüm izle

NTC Medya imzası taşıyan El Kızı dizisi bu akşam 1. bölümüyle ekrana geldi. El Kızı dizisi oyuncu kadrosunda Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Perihan Savaş, Fikret Kuşkan, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruoğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli, Macit Koper, Nur Yazar, Mesut Kaytan, Beyza Dolu, Zeynep Ülsever, Can Büyükaltay ve Alayça Öztürk gibi isimler yer alıyor. İlk bölümü izlemek isteyen izleyiciler ekran başına geçecekler. Birçok izleyici diziyi internet üzerinden izlemeyi tercih edecek. Bu adresten dizinin ilk bölümünü izleyebilirsiniz. El Kızı dizisinin 23 Ekim Cumartesi akşamı ekrana gelen 1. bölümünü tek parça, online ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

El Kızı 1. bölüm özeti

İzleyicilerin bir süredir beklediği El Kızı dizisinin ilk bölümü fazlasıyla merak ediliyor. El Kızı dizisinin 1. bölümünde Hayalleri ile mücadele eden Ezo'nun hayatında sığındığı iki liman vardır. Biri anılar diğeri ise annesinden geriye kalan yadigarlardır. Yalnızca ve yalnızca birazcık umuda sarılır. Böylesi umutları varken kalpsiz ailesi elindeki her şeyi alınır. Ancak Ezo ömrünün son anına dek herkesle mücadele edecektir. Harun ile annesi Nermin ise Ezo'nun bu halinde faydalanarak eski şaşalı günlerine dönebilmek için harekete geçerler. Onların bu hamlelerine Ezo fazlasıyla karşılık verecektir. Onlar onu çaresiz sansalar da o fazlasıyla kendine güvenmektedir. Ava giderken avlanacaklardır.

23-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler