Elbet Bir Gün 4. Bölüm İzle

Elbet Bir Gün 4. Bölüm İzle
Elbet Bir Gün 4. Bölümüyle bu akşam Fox Tv'de. 28 Kasım Pazar akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelen Elbet Bir Gün dizisinin 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde

Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrolleri paylaştığı Fox Tv dizisi 4. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Bir gecekonduda gömülü bir ailenin fertlerinin cesetlerinin beş yıl sora bulunmasıyla başlayan serüveni anlatan Elbet Bir Gün dizisinde Muhammet Uzuner, Ömer Genç, Helin Kandemir ve Zeynep Kaçar gibi usta oyuncular da rol alıyor. Pazar akşamlarına damga vuran Elbet Bir Gün dizisinin  28 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak 4. yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Elbet Bir Gün 4. Bölüm izle

Fox Tv ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Elbet Bir Gün bu akşam saat 20.00’da izleyiciyle buluşuyor.  Yıllar sonra bir araya gelen iki kız kardeşin hesaplaşmalarını anlatan Elbet Bir Gün 4. Son bölümde babasını arayan Ahmet için işler iyi gitmemektedir. Başı belada olan Ahmet’e yardım etmek isteyen Gizem ve Nesime, Ahmet’i bulmak için uğraşırlar. Ahmet’i zor durumdan kurtaran Murat Güven ise bu fırsatı değerlendirmek için bir plan yapar.

Sevilay kumpas kuruyor   

O sırada Gizem, Ahmet’in Murat’la beraber olduğunu öğrenmiştir ve hemen bir plan yapar. Kendini büyük bir tehlikenin içerisine atan Gizem kurtulabilecek mi? Sevilay’ın kurduğu kumpasla mücadele eden Mehmet, Sevilay’la restleşirken Murat, Gizem ve Nesime’nin yaşadığı eve doğru ilerler. Kendini yeni bir belanın içinde bulan ve annesinin en büyük düşmanı ile karşı karşıya gelen Ahmet nasıl bir tepki verecek?

Ahmet’i bulmak için polise gitmekten başka çarelerinin olmadığını ve her şeyi itiraf edeceğini söyleyen Nesime’yi vazgeçirme işlemi başarıya ulaşacak mı?  Mehmet’le bütün gerçekleri konuşmaya karar veren Gizem’in inanılmaz mücadelesinin yer aldığı Elbet Bir Gün 4. Son bölümü 28 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de Fox Tv’de. Keyifli seyirler.

28-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar